ΟΡΦΕΑΣ: Σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ η πολυσυζητημένη ταινία κατασκοπείας «Σύμμαχοι»

0
251

 

Πρόγραμμα προβολων 24/11-30/11 2016

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 24/11 έως και την Τετάρτη 30/11 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

 

Έρχεται σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ η πολυσυζητημένη ταινία κατασκοπείας «Σύμμαχοι» με τους Μαριόν Κοτιγιάρ και Μπραντ Πιτ σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις.

 

Υπόθεση: Ένας Αμερικανός κατάσκοπος ερωτεύεται και παντρεύεται μια Γαλλίδα πράκτορα κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής. Γρήγορα μαθαίνει πως η σύντροφος του ενδέχεται να είναι διπλός πράκτορας για λογαριασμό των Γερμανών και μάλιστα του αναθέτουν να την σκοτώσει. Ένα τεράστιο δίλημμα, εν μέσω πολέμου, που σίγουρα θα συγκινήσει τους θεατές. Μια κατασκοπική περιπέτεια με έντονα δραματικά στοιχεία που τοποθετείται στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο από το βραβευμένο σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ζεμέκις που δε βασίζεται μόνο στο υπερθέαμα αλλά αναδεικνύει οσκαρικές ερμηνείες.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

 

Προβολές (2D) : Πέμπτη: 22:00  Παρασκευή: 22:00  Σάββατο: 22:00  Κυριακή 19:30 Δευτέρα: 22:00  Τρίτη: 19:00 Τετάρτη: 19:30 & 22:00

 

Συνεχίζεται η μαγευτική περιπέτεια φαντασίας «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται» του Ντέιβιντ Γέιτς με τους Έντι Ρεντµέιν, Κάθριν Γουόυτερστον, Άλισον Σούντολ, Κόλιν Φάρελ, Γιον Βόιτ,

 

Υπόθεση: Η ταινία «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» θα μας γνωρίσει μια νέα εποχή του Κόσμου των Μάγων της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, δεκαετίες πριν τις ταινίες Χάρι Πότερ, και σχεδόν μισό κόσμο μακριά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρεντμέιν («The Theory of Everything») πρωταγωνιστεί ως Μαγικοζωολόγος Νιουτ Σκαμάντερ, ενώ στην σκηνοθεσία συναντούμε και πάλι τον Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτη των τεσσάρων τελευταίων ταινιών «Χάρι Πότερ». Η ταινία ξεκινά το 1926 με τον Νιουτ Σκαμάντερ να έχει μόλις ολοκληρώσει μια παγκόσμια εξόρμηση προκειμένου να βρει και να καταγράψει μια εντυπωσιακή γκάμα από μαγικά πλάσματα. Φτάνοντας στην Νέα Υόρκη για μια σύντομη στάση, θα μπορούσε να έχει περάσει και φύγει χωρίς το παραμικρό περιστατικό. Αν δεν ήταν ένας Άμαγος (Μαγκλ), με το όνομα Τζέικομπ, μια παραπεταμένη μαγική βαλίτσα και η απόδραση μερικών από τα φανταστικά ζώα του Νιουτ, που μπορούν να δημιουργήσουν μπελάδες, τόσο στον Κόσμο των Μάγων, όσο και των Άμαγων.

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

 

Προβολές : Πέμπτη: 19:15 3D Παρασκευή: 19:15 3D  Κυριακή: 22:00 2D

Δευτέρα: 19:15 2D Τετάρτη: 17:00 2D

 

Ενώ για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζεται η προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Oι Ευχούληδες» των Μάικ Μίτσελ, Ουόλτ Ντορν  στην μεταγλωττισμένη έκδοση με τους  Βίνα Παπαδοπούλου, Φοίβος Ριμένας, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μήλιος.

 

Υπόθεση: Οι περίφημοι «Ευχούληδες» της Dreamworks Animation προετοιμάζουν ένα ανατρεπτικό κωμικό υπερθέαμα με εκπληκτική μουσική, με συντελεστές τους ιδιοφυείς δημιουργούς του «Σρεκ»!

Η Πόπι, η αισιόδοξη αρχηγός των Ευχούληδων, και ο διαμετρικά αντίθετός της χαρακτήρας, ο γκρινιάρης Κλωνάρης, θα πρέπει να επιβιβαστούν σε μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει μακριά από τον μοναδικό κόσμο που γνώριζαν μέχρι σήμερα

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

 

Προβολές : Σάββατο: 17:00 3D Κυριακή 17:30 2D

 

Σας περιμένουμε

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

Κάντε like στην σελίδα μας:

                      www.facebook.com/cineorfeas

Πλατεία Ελευθερίας ∙ 22420 49748

kosorfeas@gmail.com www.cineorfeas.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ