Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 60χρονος που περιέλουσε με βενζίνη την πρώην σύντροφό του στην Ιπποκράτους

13
2408

Εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση του 60χρονου που περιέλουσε με βενζίνη την πρώην σύντροφό του, στην οδό Ιπποκράτους στην Κω.

Ο 60χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (κατ’ οίκον περιορισμό λόγω μεγάλου ποσοστού αναπηρίας και να μην την ξαναπλησιάσει στα 10μέτρα).

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΗ Η ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ!!
    ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

  2. Σκότωσε τον αδερφό της, την κακοποιεί, την εκβιάζει , την απειλεί την στέλνει στο νοσοκομείο σε συχνή βάση και αυτός κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος. Η εισαγγελία, η αστυνομία, ο δικηγόρος του, τι ρόλο παίζουν ?
    χτες μετά το λούσιμο με βενζίνη και το αυτόφωρο κυκλοφορούσε πάλι ελεύθερα και απειλούσε . τι περιμένουν να την σκοτώσει . Σε κάποιους πρέπει να καταλογιστούν ευθύνες. ΕΛΕΟΣ

  3. Δεν είπαμε? Πρέπει να γίνει επαναγνωματευση.. Γιατί πήρε τέτοιο βαθμό αναπηρίας? Ποιος υπέγραψε? Γιατί δεν ζητάει κάνεις νέα ιατρική γνωμάτευση? Γιατί δεν τον στέλνουν εσωκλειστο εναλλακτικά?

  4. Κάθε φορά αναρωτιέμαι τί δόντι έχουν καποιοι και πάντα ελεύθεροι είναι! Κι’ αν έχουν κάνει!!

  5. Η εκτελεστική εξουσία βασίζεται σε εκπομπές τύπου ‘Φως στο Τούνελ’ της Νικολούλη για εξιχνίαση δύσκολων υποθέσεων,η Δικαστική Εξουσία επηρεάζεται από νομικά τερτίπια και τρικ,παράθυρα και Νόμους Παρασκευόπουλου.Πως να μην πιάσει πάτο μια τέτοια χώρα?

  6. η ιδια ποινη με το φονο με τη καραμπινα. συγχαρητηρια κωακο δικαστηριο… !

  7. Ρε επικοινονητε με τον εγκέφαλο σάς;
    Τι φταίει η αστυνομία; 10 φορές τον έπιασε.η δικαιοσύνη φταίει.αμα έχεις φράγκα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ