Με μεγάλη επιτυχία ο Ροταριανός Όμιλος Κω διοργάνωσε τον 4ο Μουσικό Μαραθώνιο αγάπης (Pics)

0
1031
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

Δελτίο Τύπου Ροταριανού Ομίλου Κω

Με μεγάλη επιτυχία ο Ροταριανός Όμιλος Κω διοργάνωσε τον 4ο Μουσικό Μαραθώνιο αγάπης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Beach Bar Artemis Heaven. Σε κλίμα ιδιαίτερα ευχάριστο, ο κόσμος που μας τίμησε με την παρουσία του είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει, ακούγοντας μουσικές από τα τοπικά μας συγκροτήματα και απολαμβάνοντας το bbq και την ποικιλία των ποτών που προσέφεραν οι τοπικές επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κω τόνισε κατά την ομιλία του τον σκοπό της εκδήλωσης ευχαριστώντας ονομαστικά τους μουσικούς που αφιλοκερδώς μας κράτησαν συντροφιά καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς. Οι μουσικοί που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση ήταν οι: Θανάσης Πουλιού/ Μαρία Πουλιού, Ευρυπίδης Κοντομανώλης, Σίσσυ Καραθάνου / Τσαμπίκος Καματερός, Αλέξης Παντελίδης / Νεκτάριος Κούκουρας, Γιάννης Αλευροφάς / Πασχάλης Τσακανιάς / Θωμάς Καματερός, Βιβή Φυσίκα / και οι Γιώργος Βορδόχειλας / Γιώργος Χατζηαντωνίου.

Ο Ροταριανός Όμιλος Κω ευχαριστεί ιδιαίτερα τους χορηγούς οι οποίοι στήριξαν με τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους την εκδήλωση. Ευχαριστούμε τους:

κ. Διακονικολή για την παραχώρηση του Beach Bar Artemis Heaven,

τους κυρίους Δραμουντανή και Δεληγιάννη οι οποίοι επιμελήθηκαν τον ήχο και τον φωτισμό, τον κ. Κασσίου για τα ποτά και τα αναψυκτικά, το οινοποιείο Petra Marinou, το κατάστημα Αφθονία, το κατάστημα Neskes, το κρεοπωλείο Γουρλά, την εταιρεία Αλάσκα, το ξενοδοχείο Νηρηίδες, το ξενοδοχείο Casa Cook, το κατάστημα Κως Εστία, το κατάστημα ρούχων Agora, την εταιρεία Blue Net και το Κέντρο Γραφικών Τεχνών του κ. Μαστρογιώργη. Ξεχωριστές ευχαριστίες για τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση καθώς και στους παρουσιαστές κ. Παύλο Πάτση και Ηλιάνα Πετρή που έδωσαν το δικό τους χρώμα στην βραδιά.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η ηγεσία και αντιπροσωπία του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου με πρόεδρο τον κ. Κώστα Παμπρή , η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ελευθερία Φτακλάκη, η επικεφαλής του Οράματος κ. Ιωάννα Ρούφα με την τοπική σύμβουλο κ. Κάννη καθώς και πολλοί φίλοι του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Τσαμπίκος Καματερός Αμαλία Ανδρουλάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ