Έπιπλα ΜΩΡΕΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στις Εκθεσιακές Κουζίνες – Τιμές κάτω του κόστους (με ή χωρίς τις ηλεκτρικές συσκευές) | Έναρξη συνεργασίας με HOF (Η Ελληνική απάντηση στην Ευρωπαϊκή πρόκληση)

0
5707
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Έπιπλα ΜΩΡΕΣ: Με αφορμή την ανακαίνιση της έκθεσης μας στο Μαρμαρωτό πραγματοποιούμε μοναδικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε τιμές έκπληξη- κάτω του κόστους, (με ή χωρίς τις ηλεκτρικές συσκευές) και με τους πιο καλούς μηχανισμούς της αγοράς (φωτο).
ΕΠΙΠΛΑ ΜΩΡΕΣ: Μαρμαρωτό Κως
-Τηλ. 2242028035
         6972777047

 

Νέα εποχή – Συνεργασία με την HOF – Η ελληνική απάντηση στην Ευρωπαϊκή πρόκληση – Στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ με πραγματικά ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.

Πάρτε μια ΠΡΟΣΦΟΡΑ από μας και κάντε μόνοι σας τις ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ!

Τώρα και στο νησί της Κω η εταιρεία Hof ελληνικής κατασκευής.  Πάνω από 35 χρονια στο χώρο στην κατασκευή κουζίνας και ντουλάπας σε πάνω από 250 κωδικούς χρωμάτων σε μασίφ πορτάκια, σε πολυεστερικά σε βακελίτες και σε ντουλάπες συρόμενες και ανοιγόμενες τα αντίστοιχα ακριβώς χρώματα.

Παράδοση σε τρεις βδομάδες με τα καλύτερα υλικά και μηχανισμούς της αγοράς . Κάντε μόνοι σας τις συγκρίσεις σε υλικά ποιότητα τιμές και χρόνο παράδοσης.

Η HOF ξεχωρίζει στον τομέα της παραγωγής επίπλων κουζίνας & υπνοδωματίου εκ της ίδρυσής της προ 35 ετών, εστιάζοντας στην καινοτομία και την διαχρονικότητα, δημιουργώντας έπιπλα για μία ζωή.
Κάθε συλλογή έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τον άνθρωπο για την δημιουργία προϊόντων που συμβάλλουν στην ευεξία και τις ανάγκες του χρήστη. Η εταιρεία έχει κερδίσει την φήμη της για την αφοσίωση της στην βελτίωση της ποιότητας και της εργονομίας των επίπλων της.
Kitchen Furniture

Wardrobes

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://hof.gr/main/el/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ