Ο Αντώνης Ξενικός στην εκπομπή του Άρη Παπαδογιάννη στο HIGH-TV

15
1262

Καλο μεσημερι φιλοι μου μην χασετε αποψε 15/10 στο HIGH-TV 15/10 και στην εκπομπη ‘Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΡΗ’ με τον αγαπημενο μας Αστρολογο Αρη Παπαδογιαννη στις 00.30-1.30 Aton Lavey και τον Αστρολόγος Αντώνης Ξενικός σε μια αποκλειστικη συνεντευξη. Mπορειτε να την παρακολουθησετε μεσα απο το WEB του HIGH T.V και σε επαναληψη την Παρασκευη στις 2.30 τα ξημερωματα.Τηλ επικοινωνιας για ραντεβου 6956422470

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, καπέλο, κοντινό πλάνο και εσωτερικός χώρος
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ginesai geloios-a me to video pou anevazeis.An koroideyeis kapoion aytos-h eisai esy…Poulas eksipnada gia ena thema to opoio exei apixisi se ola ta mesa.!!!

  2. Η Αστρολογια σε καμια περιπτωση δεν συνδεετε με Μανταμ Ζαιρες και κωμικες σειρες.Δειχνει να εχει σοβαρο προβλημα και εμπαθεια.

    • …μπορεί η Aστρολογία να μη συνδέεται με τη Μαντάμ Ζαΐρα, όμως με τους αστρολόγους των ‘πρωινάδικων’ τους αστρολόγους μέσω τηλεφώνου και τους αστρολόγους των διαφόρων εντύπων (περιοδικά – εφημερίδες) κ.τ.λ. …συνδέεται και με το παραπάνω!! Το βιντεάκι λοιπόν ταιριάζει γάντι για αυτούς τους αστρολόγους – φανφαρολόγους!! Σοβαρό πρόβλημα (που λες) έχουν αυτοί που βρίσκουν διέξοδο (στα προβλήματά τους) σε αυτούς τους αερολόγους που προανέφερα!!
      Πιστεύω Ανδρέα να έγινα κατανοητός.

      • Ναι ρε μεγάλε ‘Suicidal Angels’… εγχώρια Thrash Metal μπάντα, που θυμίζει thrash από τις παλιές καλές εποχές!

  3. αστρολογια, καφες, ταρω, για τους πανηλιθιους νεοελληνες ολα ειναι επιστημη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ