Καματερός,Γιαννακάκη, Κόνσολας, Σκανδαλίδης, Επιτήδειος στην Κω για την 28η

11
3217

Σας γνωρίζουμε ότι στις εορταστικές εκδηλώσεις της Επετείου της 28ης Οκτώβρη που θα πραγματοποιηθούν στην Κω θα παραστούν:

-Ο κος Ηλίας Καματερός,   ως εκπρόσωπος της Βουλής

-Η κα Μαρία Γιαννακάκη,  Γενικη Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης

-Ο κος Μάνος Κόνσολας ως εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας

-Ο κος Κώστας Σκανδαλίδης,  ως εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

– Ο κος Γεώργιος Επιτήδειος  ως εκπρόσωπος του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσής Αυγής

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ

Η Μίκα Ιατρίδη εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της «28ης Οκτωβρίου 1940» στην Κάλυμνο.

Η Μίκα Ιατρίδη, π. Βουλευτής Δωδεκανήσου, θα παραστεί, ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της «28ης Οκτωβρίου 1940», που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 στην Κάλυμνο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ο εκπρόσωπος των ναζιστών είναι ύβρης στην μνήμη αυτών που πολέμησαν τον φασισμό.

      Ο χρυσσοναζιστής τι θέλει στο νησί στην επέτειο νίκης κατά του φασισμού? Γιαλατζή δημοκράτης. Θα τον παραδεχτώ αν εξέφραζε το πραγματικό του συναίσθημα και τέντωνε το χέρι και φώναζε Ζιλ Χαϊλ. Τουλάχιστον θα είχε και φολκλορ η παρέλαση με βρικόλακες.

  1. οι μετανάστες, ιδίως οι παράνομοι από τις φτωχές χώρες, παίρνουν τις θέσεις απασχόλησης του εκάστοτε εγχωρίου πληθυσμού, μειώνουν τους μισθούς των εργαζομένων και αλλοιώνουν τις κοινωνίες, καθιστώντας τες ευκολότερα ελεγχόμενες από τις ελίτ

    • Φίλε giorgos ψάχνω για εργάτες να μου μαζέψουν πατάτες, δεν ανεβαίνεις στο Πυλί για κανένα μεροκάματο;

  2. Αυτή η Γιαννακάκη είναι που έλεγε τους κωους ρατσιστές και ομοφοβικούς ;
    Και έχει και τα κότσια να ξανάρθει ; Έλεος

    • Ευτυχώς που φτιάχτηκε το hot spot εκεί που φτιάχτηκε. Πέρασα από το Πυλί και είδα μαγαζιά γεμάτα με μετανάστες να ψωνίζουν. Αν αποφασιστεί να φύγει από Κω το hot spot θα δούμε μετά κινητοποιήσεις από την ανάποδη. Θα έχει μεγάλη πλάκα.

  3. Στρατηγέ μου καλώς ήρθατε στο νησί μας λυπάμαι για αυτήν την απαξίωση που έχει γίνει στις ένοπλες Δυνάμεις μας και στα σώματα ασφαλείας μας εμείς οι εθελοντές αν και λιγοστοί θα φυλάξουμε Θερμοπύλες αν χρειαστεί…

  4. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ?ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ Κ ΤΗΣ ΕΣΣΔ Κ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΜΑΧΤ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΔΕΣ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ