ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ένα ανεπανάληπτο γλέντι στη γιορτή του Δημήτρη Πέτρου στο Ακρογιάλι στο Μαστιχάρι

3
2296
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο γλέντι έγινε χτες βράδυ στη γιορτή του πολύ αγαπητού δεξιοτέχνη του βιολιού και τραγουδιστή Δημήτρη Πέτρου, στο κέντρο Ακρογιάλι, στο Μαστιχάρι.

Πολλοί φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες και συντοπίτες του ευχήθηκαν να είναι πολύχρονος και πάντα υγιής και ακμαίος να μας διασκεδάζει με τον δικό του ξεχωριστό και αυθεντικό τρόπο.

Όπως μας έκανε γνωστό ο Δημήτρης Πέτρου αυτό το χειμώνα θα βρίσκεται στη Σύρο για να διδάξει βιολί στη Σχολή παραδοσιακών οργάνων του Δήμου Σύρου σε παιδιά του νησιού και των γύρω νησιών.

Χρόνια πολλά φίλε Δημήτρη, καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα (θα περιμένουμε νέα σου από τη Σχολή) και καλή αντάμωση σύντομα!!!

 

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δημήτρης…… Πέτρου….. ένας αξιόλογος άνθρωπος, καλοσυνάτος, ταπεινος, πάντα χαμογελαστός,δεν ευφησυχαζει ποτέ, ένας άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει και φυσικά εάν όχι ο καλύτερος είναι ένας από τους καλύτερους δεξιοτέχνης του βιολιού….. Δημήτρη χρόνια σου πολλά, καλά, δημιουργικά, καλή σου επιτυχία σ ότι κι αν σκέφτεσαι να κάνεις (είναι σίγουρο ότι θα πετύχει) και προπάντων να μείνεις πάντα αυτός ο ατοφιος άνθρωπος που γνωρίζουν όλοι.Ειναι Τίμη μου που σε γνώρισα.Να θυμάσαι στο τέλος πάντα το καλό νικά.

  2. Κυριάκο μου να τον χαρείς γιέ μου τον αερφό σου και του χρόνου τέτοια αποχή να παίζει το δικό σου!!(το γάμο )

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ