Απίστευτη τραγωδία με μία 13χρονη που βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στην ντουλάπα της (pics & vid)

0
989

H μικρή φοβόταν τις ντουλάπες εξαιτίας ενός καρτούν και οδήγησε τις αρχές στο συμπέρασμα οτι μπήκε εκεί υπνοβατώντας.

Απίστευτη τραγωδία που περισσότερο παραπέμπει σε σενάριο ταινίας θρίλερ, παρά σε πραγματικό περιστατικό, συνέβη στην Ουαλία με θύμα μία 13χρονη που κρεμάστηκε στην ντουλάπα του δωματίου της.

Η Τζορτζίνα Μπράντλεϊ βρέθηκε εκεί από τον πατέρα της, Γκράχαμ, το πρωί της 24ης Μαΐου, χωρίς τίποτα να προμηνύει την εξέλιξη αυτή, καθώς το προηγούμενο βράδυ όλα είχαν κυλήσει φυσιολογικά. Είχε την καθιερωμένη κουβέντα με την μητέρα της, Ρεμπέκα και στις 21:20 ξάπλωσε για να κοιμηθεί, καθώς την επόμενη μέρα είχε σχολείο.

Μάλιστα μετά από στοιχεία της έρευνας και συνδυασμό γεγονότων διαπιστώθηκε οτι δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας ή αυτοκτονίας, αποδίδοντας το όλο περιστατικό στο γεγονός οτι η μικρή υπνοβατούσε.

Λίγες μέρες νωρίτερα μάλιστα, η μητέρα της την είχε βρεινα υπνοβατεί στην κουζίνα, ξυπόλυτη, με την στολή του σχολείου της και χωρίς να φοράει τα γυαλιά της.

Στην εκτίμηση οτι η ταλαντούχα μουσικός κρεμάστηκε κατά λάθος, συνηγορεί και ακόμη ένα στοιχείο… Το γεγονός οτι φοβόταν τις ντουλάπες και ήθελε τις πόρτες τους να είναι πάντα κλειστές.

Βλέποντας μικρή το cartoon «Monsters Inc» όπου τα φαντάσματα έβγαιναν από ντουλάπες για τρομάξουν τα παιδιά, της είχε δημιουργηθεί μία τέτοια φοβία. Κάτι που σημαίνει σύμφωνα με τους γονείς του, πως ποτέ δεν θα έμπαινε μόνη της στην ντουλάπα έχοντας πλήρη συναίσθηση των κινήσεών της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ