Την κορόιδευαν για τα κιλά της αλλά μόλις την είδαν στον σχολικό χορό έμειναν όλοι άφωνοι (pics)

0
617

Μαθήματα ζωής παρέδωσε μία νεαρή Αυστραλέζα μαθήτρια, η οποία αποφάσισε να «εκδικηθεί» όσους της έκαναν τη ζωή δύσκολη, αλλάζοντας για πάντα 

Μερικά παραπανίσια κιλά είχαν γίνει η αρχή του εφιάλτη για την 18χρονη Τζόσι Ντέσγκραντ από την Αυστραλία, καθώς αρκετοί ήταν οι συμμαθητές της που την έκαναν να νιώθει άσχημα, κάνοντας κακόγουστα αστεία για το βάρος της.

Αρχικά, η νεαρή μαθήτρια από το Κουίνσλαντ θεωρούσε υπεύθυνη την ίδια για όσα υπέφερε σε καθημερινή βάση στο σχολείο της, ενώ αδυνατούσε να κάνει φίλους καθώς οι φορές που έβγαινε από το σπίτι ήταν σπάνιες.

Όταν, όμως, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τις καθημερινές της συνήθειες, κάνοντας καθημερινή γυμναστική κι ελέγχοντας την διατροφή της, όλα πήραν διαφορετική τροπή.

Από τα 120 κιλά που ζύγιζε αρχικά, κατάφερε να μειώσει το βάρος της στο μισό, ενώ τα αποκαλυπτήρια της νέας της εμφάνισης έγιναν με φαντασμαγορικό τρόπο στον σχολικό χορό στο τέλος της σεζόν, όταν η Τζόσι έκλεισε -στην κυριολεξία- τα στόματα όσων την κορόιδευαν το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Πλέον,. αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες στην πόλη της, όχι τόσο για την «μεταμόρφωσή» της αλλά από το γεγονός ότι μέσω του Instagram κατάφερε να μεταδώσει παντού το μήνυμα ότι «αν θες κάτι πολύ, τότε κάνεις τα πάντα για να το κατακτήσεις».

Η Τζόσι, μάλιστα, δηλώνει αποφασισμένη να μην αφήσει ποτέ ξανά τα πικρόχολα σχόλια να επηρεάσουν την ψυχολογία και την διάθεσή της, καλώντας όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να κλείσουν τα αυτιά τους στην κακόβουλη κριτική και να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να αισθανθούν οικεία με το σώμα και την εξωτερική τους εμφάνιση, όποια κι αν είναι αυτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ