Β. Μανιάς για εκλογές ΣΕΠΕ Κω την Κυριακή | Οι μέχρι τώρα υποψήφιοι

0
759

Aγαπητοί συνάδελφοι των επιχειρήσεων εστίασης Κω,

Όλοι γνωρίζετε πολύ καλά  ότι τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας είναι πολλά και απαιτούν από τη μεριά μας έναν οργανωμένο και συλλογικό  τρόπο αντίδρασης. Ο κάθε επιχειρηματίας βρίσκεται αντιμέτωπος με προκλήσεις, πιέσεις και απαιτήσεις που δύσκολα μπορεί μόνος του να αντιμετωπίσει. Την τριετία που μας πέρασε η εστίαση ήταν ο επαγγελματικός κλάδος που δοκιμάστηκε περισσότερο από κάθε άλλον από πολύ σοβαρά προβλήματα με κυρίαρχα το προσφυγικό και το σεισμό του 2017. Ο κλάδος μας επίσης δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια από υψηλή φορολογία,  υπερβολικές εργοδοτικές εισφορές και εξοντωτικούς κρατικούς ελέγχους. Παράλληλα το τοπίο με τους οργανισμούς διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων (ΑΕΠΙ, GEA κλπ.) δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ενδεικτικά ανέφερα μερικά τα σημαντικότερα θέματα που πρέπει οργανωμένα και συλλογικά να αντιμετωπίσουμε.

Σας καλούμε όλους, τόσο τα παλιά μέλη όσο και όσους τώρα επιθυμούν να εγγραφούν,  να συμμετάσχετε στις εκλογές ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου για τις επιχειρήσεις εστίασης του νησιού μας. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στης αίθουσα του Επιμελητηρίου Κω (πάνω από την Alpha Bank στις «Σημαίες»), από τις 11πμ μέχρι τις 3μμ. Από τις 10 μέχρι τις 11 θα προηγηθεί συζήτηση με αναφορά στα πεπραγμένα του ΣΕΠΕΚΩ για την τριετία που πέρασε και τους μελλοντικούς στόχους του σωματείου.  Όποιος είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης, έστω και κατά ένα ποσοστό, μπορεί να ψηφίσει. Απαιτείται η μαζική συμμετοχή όλων μας ώστε το σωματείο που θα προκύψει να είναι ισχυρό για να μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις που μας απασχολούν.

Όποιος(-α) ενδιαφέρεται να δηλώσει υποψήφιος(-α) για το νέο διοικητικό συμβούλιο μπορεί να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου (πληροφορίες στο 21982 ή στο 6944989999). H διορία υποβολής υποψηφιοτήτων θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Με εκτίμηση

Για το ΣΕΠΕΚΩ

Μανιάς Βασίλης

 

Οι μέχρι τώρα υποψήφιοι για το νέο ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ είναι:

ΓΕΩΡΓΑΝΤΗ  ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΜΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΚΟΥΡΟΣ

ΣΚΟΥΦΕΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΕΓΡΑΙΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΣΙΡΠΑΝΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΑΤΖΗΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΑΧΜΕΤ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ