Nτελιβεράς έτρωγε από το φαγητό των πελατών πριν το παραδώσει! (pics & vid)

4
272

O διανομέας πιάστηκε να σταματάει με το μηχανάκι του και να τρώει μπουκιές από τα φαγητά που είχε να παραδώσει.

Βλέπεις το στιγμιότυπο και δεν πιστεύεις στα μάτια σου! Ο ασυνείδητος υπάλληλος πιάστηκε στα «πράσα» κι αφού το αποδεικτικό βίντεο κυκλοφόρησε παντού έχασε τη δουλειά του.

Το βίντεο που έγινε viral στο λεπτό δείχνει έναν ντελιβερά από την Ινδία ν’ αράζει στο σκουτεράκι του. Ο άνδρας στη συνέχεια βγάζει από το κιβώτιό του ένα πακέτο κι αρχίζει να τρώει από αυτό.  Τσίμπησε μερικές μπουκιές και στη συνέχεια το έβαλε στην θέση του κι άνοιξε ένα άλλο πακέτο!

Ο δράστης άνοιγε με προσοχή τα πακέτα για να μην καταλάβει κανείς τι έκανε κι αφού έτρωγε μικρή ποσότητα συνέχιζε με μία άλλη παραγγελία.

Η εταιρεία ανέφερε ότι μίλησε στον υπάλληλό της: «Ήταν ανθρώπινο λάθος κρίσης» κι έπειτα τον απομάκρυνε από την πλατφόρμα.

Το Gazzetta Plus έχει πλέον τη δική του σελίδα στο Facebook

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …φήμες λένε ότι ο ντελιβεράς έκανε παράπονα, γιατί δεν του είχαν επιδόρπιο στη παραγγελία!!😉

  2. Τσέκαρε το επεισόδιο του εφιάλτης στη κουζίνα που ενς σερβιτόρος έτρωγε απο τα πιάτα των πελατών πολύ γέλιο φιλαράκι!

  3. Έψαξα και το βρήκα (αυτό που μου έγραψες)…ναι είχε την πλάκα του, όμως αν θέλεις τη γνώμη μου, το βλέπω λίγο στημένο γιατί είναι από τηλεοπτική εκπομπή και ως γνωστό όλα αυτά που γίνονται είναι για την τηλεθέαση και φυσικά να ταιριάξει και με τον τίτλο της εκπομπής! Τα λέμε φιλαράκι…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ