ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Όχι στον αντιλαϊκό και αντεργατικό προϋπολογισμό των περικοπών και της φοροληστείας

1
57
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ. αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, με στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων, για τον νέο βάρβαρο προϋπολογισμό που φέρνει για ψήφιση στη βουλή σήμερα 18 Δεκέμβρη η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όσο και αν αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των εργαζομένων, ώστε να κρύψει τον αντιλαϊκό και αντεργατικό προϋπολογισμό των περικοπών και της φοροληστείας , αυτό δεν είναι δυνατό.

Στο δήθεν μεταμνημονιακό προϋπολογισμό εμπεριέχονται όλα τα αντιλαϊκά μέτρα των τριών μνημονίων και προστίθενται και νέα.

Νέο τσεκούρι στις κοινωνικές παροχές, στην ασφάλιση, στην υγεία κι από την άλλη νέα προνόμια φοροελαφρύνσεις και φοροαπαλλαγές για το μεγάλο κεφάλαιο.

Οι εργαζόμενοι δεν τρώνε κουτόχορτο. Τα ψίχουλα που μας πετάνε, είναι πολύ μακριά από τις πραγματικές μας ανάγκες .Το σύνθημα της τελευταίας απεργίας «ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ», είναι μονόδρομος που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι εργαζόμενοι, για να δουν την δική τους ζωή καλύτερη.

18/12/2018

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες εξακολουθειτε και είστε εκτός τόπου και χρόνου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ