ΔΕΙΤΕ Νέες ΦΩΤΟ από τον 2ο Χορευτικό Μαραθώνιο Αγάπης του Ροταριανού Ομίλου Κω

0
1000
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, ο 2ος Χορευτικός Μαραθώνιος Αγάπης του Ροταριανού Ομίλου Κω. Το φαντασμαγορικό θέαμα είχε την ευκαιρία να το παρακολουθήσει πλήθος κόσμου, όπου καταχειροκρότησε όλες οι χορευτικές ομάδες από τις σχολές χορού και τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου κ. Τσαμπίκου Καματερού, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό και ανέφερε τον σκοπό της εκδήλωσης δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην αναγκαιότητα της ύπαρξης εξοπλισμού στην οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου της Κω.

Ο Ροταριανός Όμιλος ευχαριστεί ιδιαίτερα τα χορευτικά σχήματα και τους δασκάλους των σχολών και συλλόγων: Λυκείου Ελληνίδων Κω, Συλλόγου Απελλής, Συλλόγου Αρίων, Συλλόγου Θεόκριτος, Συλλόγου Αντιμάχειας Πρόοδος, Σχολή χορού Αγγελική, Σχολή χορού ΧοροΚως, Σχολή χορού Artista , Σχολή χορού Μπαλαρίνες και Όνειρα και τα τμήματα χορού των γυμναστηρίων Body& Soul Gym & Spa και Health & Fitness.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στην παρουσιάστρια κ. Σάντυ Λαδικού που και φέτος παρουσίασε την εκδήλωση, στον dj Ιωάννη Καματερό ο οποίος επιμελήθηκε την μουσική υπόκρουση των χορευτικών, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νησιού που κάλυψαν την εκδήλωση και επίσης στο πλήθος του κόσμου που για ακόμα μια φορά μας τίμησε με την παρουσία του.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά ψηφιακού οφθαλμολογικού αγγειογράφου και υπερήχου για την οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου της Κω.

Ο Πρόεδρος Η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Τσαμπίκος Καματερός Αμαλία Ανδρουλάκη

Ακολουθούν κι άλλες φωτο από όλα τα χορευτικά…

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ