ΟΡΦΕΑΣ: Σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ η περιπέτεια φαντασίας «Underworld: Η Αιματοχυσία»

0
164

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 1/12 έως και την Τετάρτη 7/12 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

 

Σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ η περιπέτεια φαντασίας «Underworld: Η Αιματοχυσία» το επόμενο κεφάλαιο της σειράς μπλοκμπάστερ ταινιών «Underworld» με τους  Kέιτ Μπεκινσέιλ, Tεό Τζέηµς, Λάρα Πουλβερ, Τσαρλς Ντανς, Τοµπίας Μένζις σε σκηνοθεσία  Άννα Φόρστερ.

 

Υπόθεση: Η Σελέν (Kέιτ Μπεκινσέιλ) έχει ανοίξει δύο μέτωπα και προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις καταιγιστικές επιθέσεις. Η πιο άμεση προέρχεται από τη φυλή των λυκανθρώπων, που έχουν πια βρει τον υπέρτατο ηγέτη στο πρόσωπο του Μάριους, ο οποίος έχει μπολιάσει με φανατισμό και μίσος τους σαρκοβόρους ακολούθους του. Η δεύτερη και πιο ύπουλη έρχεται από μια άλλη φατρία βρικολάκων που την έχουν προδώσει. Μοναδικοί της σύμμαχοι είναι ο Ντέιβιντ και ο πατέρας του, ο Τόμας. Η Σελέν θα πρέπει να βάλει ένα τέλος στην αιώνια διαμάχη μεταξύ λυκανθρώπων και βρικολάκων, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να κάνει την υπέρτατη θυσία.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

 

Προβολές 2D & 3D: Πέμπτη: 22:00 3D Παρασκευή: 20:00 3D  Σάββατο: 20:00 3D & 22:00 2D 

Κυριακή 22:00 2D

Δευτέρα: 20:00 2D Τρίτη: 19:30 3D Τετάρτη: 22:00 2D

 

Από τον σκηνοθέτη του «Blue Valentine», Ντέρεκ Σιανφράνς η κοινωνική ταινία «Το Φως Ανάμεσα στους Ωκεανούς» με τους εξαιρετικούς Μάικλ Φασµπέντερ, Αλίσια Βικάντερ και Ρέιτσελ Βάις.

 

Υπόθεση: Λίγα χρόνια µετά τον πρώτο Παγκόσµιο Πόλεµο, ένας φαροφύλακας και η σύζυγός του, που ζουν σε µια αποµακρυσµένη ακτή της δυτικής Αυστραλίας, χάνουν το µωρό που περιµένουν. Μια µέρα, ενώ προσπαθούν να ξεπεράσουν το τραύµα, βρίσκουν ένα φαινοµενικά εγκαταλελειµµένο µωρό και αποφασίζουν να το παρουσιάσουν σαν δικό τους, ώσπου η συντετριµµένη µητέρα του παιδιού µπαίνει ξαφνικά στη ζωή τους. Ο Ντέρεκ Σιανφράνς, που εντυπωσίασε με τα «Blue Valentine» και «The Place Beyond the Pines», σκηνοθετεί τους Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ και Ρέιτσελ Βάις στην κινηματογραφική μεταφορά του συγκλονιστικού ομώνυμου μπεστ-σέλερ μυθιστορήματος του Μ.Λ.Στέντμαν.

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

 

Προβολές(2D) Πέμπτη: 19:30 Παρασκευή: 22:00 Κυριακή: 19:30 Δευτέρα: 22:15 Τετάρτη: 19:30

 

Για τους μικρούς μας φίλους η ταινία κινουμένων σχεδίων «Τρεχάτε Ποδαράκια Μου» του Aλµπέρτο Ροντρίγκεζ στην μεταγλωττισμένη έκδοση με τους Ντίνος Σούτης, Αργύρης Παυλίδης, Δηµήτρης Μαριζάς.

 

Υπόθεση: Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο µπιγκλ θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένεια του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει µόνο ένα πρόβληµα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά! Καθώς δεν µπορούν να πάρουν τον αγαπηµένο τους Όζι µαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συµβιβάζεται µε την αµέσως καλύτερη επιλογή, µια από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι. Το εντυπωσιακό µε την πρώτη µατιά µέρος είναι όµως απλή συγκάλυψη για να µπορεί ο µοχθηρός ιδιοκτήτης του να φυλακίζει ευκολότερα σκύλους. Ο Όζι πολύ σύντομα θα βρεθεί στο αληθινό Γάργαρο Ρυάκι, μια φυλακή για σκύλους, που διοικείται από σκυλιά. Η ταινία «Τρεχάτε Ποδαράκια Μου» είναι μια animated κωμική περιπέτεια για όλη την οικογένεια, μια ιστορία για την φιλία, την πίστη, το κουράγιο και την ικανότητα να βρίσκουμε την εσωτερική μας δύναμη ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία.

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

 

Προβολές(2D): Σάββατο: 18:00 Κυριακή 17:30 Τρίτη: 17:30

 

Σας περιμένουμε

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ