3+1 σκαμπό και καρέκλες για το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο

0
747

Τα μικροέπιπλα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στον χώρο σας! Μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα και το στυλ σε κάθε δωμάτιο, με πρωταγωνιστή φυσικά το σαλόνι, που είναι ο κεντρικός χώρος της οικίας σας. Μικροέπιπλα όπως σκαμπό και καρέκλες μπορούν να χαρίσουν άνεση και ιδιαιτερότητα στον χώρο σας. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να δώσετε βάση στα σημαντικά αυτά έπιπλα που πλαισιώνουν το τραπέζι σας, το πάσο που χωρίζει το σαλόνι από την κουζίνα, το τραπέζι της κουζίνας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Τι θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία του Epiplo Plus;

Σκαμπό με ταπετσαρία ή ψάθα

Το σκαμπό είναι ένα μικροέπιπλο που μπορεί να σας σώσει από κάθε κατάσταση της τελευταίας στιγμής όπου χρειάζεστε μία παραπάνω θέση σε ένα τραπέζι ή μία γιορτή. Τα σκαμπό είναι οι πιο λειτουργικές σας επιλογές.

Τα σκαμπό με ταπετσαρία, όπως το πράσινο που μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα είναι κατασκευασμένα από ξύλο οξιάς. Αποθηκεύονται εύκολα αν δεν τα χρειάζεστε κάθε μέρα και παράγονται σε οποιοδήποτε χρώμα εμποτισμού επιθυμείτε.

Πιο παραδοσιακά είναι τα σκαμπό μπαρ από ψάθα στο πάνω μέρος και ξύλινο σκελετό. Το σχέδιό τους είναι ιδανικό για το εξοχικό σας, τους χώρους εστίασης, ενώ αποτελούν μία πολύ καλή πρόταση για διακόσμηση στο πάσο του σαλονιού. Βρείτε το σκαμπό στο καλάθι σας!

Καρέκλες από οξιά και πτυσσόμενες!

Γύρω από την τραπεζαρία ή τον χώρο της κουζίνας σας, μπορείτε να εντάξετε πτυσσόμενες καρέκλες που αποτελούνται από φυσικά υλικά όπως το ξύλο οξιάς ή σε ιδιαίτερο design.

Βρείτε εδώ καρέκλες από ξύλο οξιάς, που έχει έρθει κατευθείαν από την Ιταλία, με εξαιρετικής αντοχής υλικό στην πλάτη. Πλαισιώστε την τραπεζαρία σας με ένα σετ των 4 ή των 5.

Μία ακόμα πιο εργονομική επιλογή είναι η πτυσσόμενη καρέκλα οξιάς ΜΥΚΟΝΟΣ, η οποία έχει λουστραριστεί σε φυσικό χρώμα. Μπορείτε να την διακοσμήσετε με ένα μαξιλάρι στο χρώμα της αρεσκείας σας, δίνοντας καλοκαιρινό αέρα στον χώρο σας.

Περισσότερες καρέκλες και σκαμπό, online, στο epiploplus.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ