ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Λαμπερή η χοροεσπερίδα αποφοίτησης του ΓΕΛ Αντιμάχειας με πολύ κόσμο στην αίθ. της Κοίμησης

0
2939
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια βραδιά με λαμπερούς πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες τα ίδια τα παιδιά, δάκρυα, συγκίνηση, αναμνήσεις αλλά και πολύ κέφι και χορό ήταν η αποψινή στην καθιερωμένη χοροεσπερίδα των τελειοφοίτων του Λυκείου Αντιμάχειας, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θ. Νικηταράς, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Α. Κρητικός, η Αντιδήμαρχος Ε. Παπαχρήστου, ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής και του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός, ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκός, ο Δημ. σύμβουλος και Διευθυντής του Γυμνασίου Αντιμάχειας Γ. Κρητικός, ο Εντεταλμένος Δημ. σύμβουλος Ν. Μυλωνάς, η Πρόεδροι των Κοινοτήτων, τοπικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, και πολλοί γονείς συγγενείς και φίλοι των παιδιών.

Τα παιδιά ευχαρίστησαν θερμά τους συνοδοιπόρους τους σε αυτό το ταξίδι καθηγητές και γονείς.

Ακολούθησε η παρουσίαση εντυπωσιακών χορευτικών από τα παιδιά σε διδασκαλία του καθηγητή τους Πέτρου Μαστόρου, τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν.

Στην συνέχεια προβλήθηκε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από τις στιγμές που έζησαν μαζί στα θρανία τα τελευταία χρόνια και ακολούθησε μια βραδιά μεγάλου γλεντιού και διασκέδασης  με την ορχήστρα των: Κυριάκου Παππούλη, Ιπποκράτη Πατάκου, Μεχμέτ Τσελεπή και Ιάσσονα Παππούλη.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ