ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Οι 4 πρώτοι του 2ήμερου Πρωταθλήματος τάβλι των Lions στο Μαριτίνα

2
1809

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι 4 πρώτοι του 2ήμερου Πρωταθλήματος τάβλι των Lions στο Μαριτίνα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Άλλο ένα πρωτάθλημα τάβλι ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την λέσχη Lions Κω «Ιπποκράτης» στο ξενοδοχείο «ΜΑΡΙΤΙΝΑ».

Oι νικητές του φετινού πρωταθλήματος Τάβλι 15-16 Φεβρουαρίου είναι οι εξής:

1ος ο κ. Καπίρης Δημήτρης

2ος ο κ. Παπαδάκης Γιώργος
3ος ο κ. Τραμπαδούρος Σάββας

4ος ο κ. Κάππα Τζόσεφ

Για την διεξαγωγή της εκδήλωσης ευχαριστούμε όλους τους παίκτες για την συμμετοχή τους, τις παρακάτω επιχειρήσεις που με τις χορηγίες τους ενίσχυσαν τους ανθρωπιστικούς σκοπούς της λέσχης μας : «Πρακτορείο ΟΠΑΠ Γ.Χ Πασσανικολάκης», «Τοποθέτηση Τζακιών – Μαρμάρων Ευάγγελος Σταυρουλάκης», «Είδη Καπνιστού Γ. Ιωαννίδης», Ξενοδοχείο «Νiriides», Ξενοδοχείο «Smaragdi» , «Κέντρο Γραφικών Τεχνών», καθώς και το κατάστημα «Χατζηχριστοφής» για την προσφορά του. Επίσης ευχαριστούμε τις Ειρήνη & Ντίνα Σβύνου για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου στο ξενοδοχείο «ΜΑΡΙΤΙΝΑ» που φιλοξενεί εδώ και πολλά χρόνια το πρωτάθλημα καθώς και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την άριστη εξυπηρέτηση, αλλά και τα μέλη της λέσχης που φρόντισαν για τον μπουφέ της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την προβολή και προώθηση των εκδηλώσεων της λέσχης και τους συμπολίτες μας για τη στήριξη τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου…. !!!

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

L.Φλάσκου Βίκυ L.Φλωροπούλου Αρετή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο εμένα δεν καλέσανε, γιατί φοβήθηκαν οι Μασώνοι, πως τόσα χρόνια που είμαι άνεργος (κάνα οχτάρι) θα έχω γίνει άσσος στο τάβλι…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ