Νίκος Ιωάννου: Μια αντισυμβατική ιστορία

0
578

Από PhD σε CEO: η αντισυμβατική ιστορία του Deliver.gr

Το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης ο Νίκος Ιωάννου, ιδρυτής και CEO της χρονολογικά πρώτης πλατφόρμας για διαδικτυακή αποστολή παραγγελιών φαγητού στη χώρα θα αφηγηθεί την δική του ξεχωριστή ιστορία προσκαλεσμένος του Startup Grid

Ο Νίκος Ιωάννου – ο ιδρυτής του Delivery.gr από την Πάτρα- θα αφηγηθεί την δική του ξεχωριστή ιστορία στη νέα συνάντηση του δικτύου Startup Grid (στις 6 το απόγευμα της 26ηςΦεβρουαρίου 2019 στο Found.ation – Ευρυσθέως 2 στα Κάτω Πετράλωνα). «Από PhD σε CEO: η αντισυμβατική ιστορία του Delivery.gr», είναι ο τίτλος που έχουν δώσει οι ίδιοι οιδιοργανωτές της συνάντησης και μάλλον αποτυπώνει με αυθεντικό τρόπο την διαδρομή του Νίκου Ιωάννου.

Σε ενημερωτικό σημείωμα των διοργανωτών διαβάζουμε: «Το ήξερες ότι πριν από 13 χρόνια (!), ένας ερευνητής που εργαζόταν πάνω στο διδακτορικό του από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος έβαζε τα θεμέλια σε μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες στο Ελληνικό internet;

delivery-1

Κόντρα σε όσους δεν πιστεύουν στα side projects και μάλιστα τη διάρκεια των σπουδών, ο Νίκος Ιωάννου ίδρυσε το Delivery.gr το 2006, αποτελώντας έτσι χρονολογικά την πρώτη πλατφόρμα για διαδικτυακή αποστολή παραγγελιών φαγητού στη χώρα.

Κόντρα και σε όσους θέλουν τους πετυχημένους επιχειρηματίες να δραστηριοποιούνται στην πρωτεύουσα, ο Νίκος έχει βάση την Πάτρα, απ’ όπου διευθύνει την startup του έχοντας πλέον φτάσει τις 2,500 επιχειρήσεις εστίασης απ’ όλη την Ελλάδα και ξεπερνώντας το εντυπωσιακό milestone των 6,000 παραγγελιών / μέρα.

Κόντρα τέλος στη λογική του exit προς έναν ξένο μεγαλύτερο παίκτη, ο Νίκος κράτησε τα ηνία του Delivery.gr χωρίς να παραδώσει τα κλειδιά και προσηλωμένος πάντα στον στόχο του να αναπτύξει οργανικά μια υγιή επιχείρηση που δημιουργεί συνεχώς νέες θέσεις εργασίας παραμένοντας η μοναδική Ελληνική εταιρεία στη συγκεκριμένη αγορά.

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, θα «σερβίρει» την δική του μοναδική ιστορία και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού. Για όσους θέλουν να πάνε κόντρα στο ρεύμα ;)».

Upcoming Event
Nikos Ioannou (Delivery.gr)
Tuesday, February 26
Nikos Ioannou (Delivery.gr)
SG Fireside Chat
Ο Νίκος είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Delivery.gr την πρώτη χρονολογικά πλατφόρμα για διαδικτυακή αποστολή παραγγελιών φαγητού στη χώρα. Ξεκίνησε το 2006 και είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία στη συγκεκριμένη αγορά ενώ η ανάπτυξη της είναι συνεχόμενη και οργανική. Αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 2500 επιχειρήσεις εστίασης ανά τη χώρα και στέλνει πάνω από 6000 παραγγελίες ημερησίως.
Get your ticket
Startup Grind is proudly supported by our global partners:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.