19ος Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου Θεσσαλονίκης – ΧΡΥΣΟ το ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ της Κω (φωτό)

3
955

Αποτελέσματα του 19ου Διεθνή Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης – ΧΡΥΣΟ το ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ της Κω

Μεγάλη επιτυχία για το ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ του φίλου Νίκου Μωρέ και κατ’ επέκταση για το νησί της Κω με την κατάκτηση του ΧΡΥΣΟΥ μεταλλίου στον 19ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού έχουν ήδη ανακοινωθεί από την οργανωτική επιτροπή, όπως και οι σχετικές πληροφορίες για τον διοργάνωση. Η παραλαβή του μεταλλίου από τον φίλο Νίκο Μωρέ θα γίνει την επόμενη εβδομάδα (αναμένουμε φωτογραφικό υλικό), όπως μας δήλωσε το μετάλλιο αυτό το αφιερώνει σε όλους τους κατοίκους του νησιού.

Πολλά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ του φιλου μας του Νικου Μωρε εδω και 21 χρονια κραταει ψιλα την σημαια του βιολογικου κρασιου με αποδειξη τις αναλυσεις που του γινονται καθε χρονο, αναδεικνύει τα τοπικα προιοντα μας και οποιος ειναι διπλα του ξερει πραγματικα αυτος ο ανθρωπος το τι υπερμετρες θυσιες εχει κανει.
    Καλη επιτυχια και συνχαρητιρια στον Νικο Μωρε που με το ΜΕΣΑΡΙΑΝΟ του μας εχει μαθει ολη η Ευρωπη.
    Ενας παλιος του παιδικος του φιλος.

  2. Tebrikler guzel organic sarabiniz icin, her kos adasina geldigimiz zaman, 15 yildir mesaraniano sarapini iciyoruz ve ona altin madalyonu icin hayirli ugurlu olsun dileriz.
    Yalikavak tan eski ve eyi bir arkadash.

  3. κρατα νιικολα δυνατα πολλοι θα σε ζηλευουν μα την ταπεινη σου την καρδια ποτε δεν ι θα την αντεξουν μια γυναικα το μαρακι θα ειναι παντα το στηριγμα σου αξιο αντρακι παντα δυνατα και ταπεινα θα σου παν καλα αξιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μια καλη σας φιλη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ