ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τα «έσπασε» η χοροεσπερίδα του ΕΠΑΛ Κω με Special Guest τον Ανδρέα Λέοντα

5
4645

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Τα «έσπασε» κυριολεκτικά η ετήσια χοροεσπερίδα των τελειοφοίτων του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Κω η οποία τα είχε όλα: ομιλίες, συγκινήσεις, χορό, τραγούδι και ειδικό καλεσμένο στην διασκέδαση τον Νικητή του X FACTOR Ανδρέα Λέοντα και στην συνέχεια τα μοναδικά Μουσικά Ταξίδια.

Τα παιδιά ήταν οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της βραδιάς, συγκίνησαν με την παρουσίασή, τα χορευτικά, το τραγούδι, τις βραβεύσεις, τον αυθορμητισμό και την ομορφιά τους.

Παρόντες ήταν ο Σεβασμιώτατος και σύσσωμοι οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, δήμαρχος, έπαρχος, υποψήφιοι/ες δήμαρχοι και σύμβουλοι καθώς και πάρα πολλοί γονείς και φίλοι των παιδιών.

 

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτο που με εκνευρισε οτι ειχανε μαζευτει απο ολες τις παρατάξεις και ατομα που δεν ειχαν πατησει σε καμμια χοροεσπεριδα χρονια τωρα.ελπιζω να πληρωσαν τις προσκλήσεις των παιδιών και να μην πηγανε τζαπέ

  2. που δίνουν το κάλο παράδειγμα στον μελλοντικό Έλληνα – ο οποίος, βέβαια, ίσα ίσα αχνοφαίνεται μέσα στην μπίχλα και την κάπνα της τσιγαρίλας, αλλά αυτή η αιθαλομίχλη συνιστάται στους εσωτερικούς χώρους για ατμοσφαιρικές ίνστα-αναρτήσεις. Και μπράβο σας. Λάικ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ