ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Πολυτέκνων Κω (για φιλανθρωπικό σκοπό) στο ξεν.Ήλιος

4
1874
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα με πολύ χορό και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Πολυτέκνων Κω το βράδυ του Σαββάτου, στο ξεν. Ήλιος στο Τιγκάκι.

Δυστυχώς, όμως ενώ ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό, προκειμένου να βοηθηθούν δύο μικρά παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας,δεν στάθηκε αρωγός ούτε ο καιρός αλλά ούτε και ο κόσμος (υπήρχαν βέβαια και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως τόνισε πάντως στην ομιλία της η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Δ. Δρόσου – Πασσανικολάκη πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία για όσους πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν.

Το ξεκίνημα στο χορό έγινε με ένα εντυπωσιακό χορευτικό από τη Μακεδονία, της Σχολής Χορού Αποστολίας Τσαμπουνιάρη το οποίο και καταχειροκροτήθηκε.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κω συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής καθώς και η Υποψήφια Ευρωβουλευτής από την Κω Κωνσταντίνα Τζάνου-Ψαρομπά.

Παράλληλα έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας από τον π. Ιωάννη ο οποίος μετέφερε τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου..

 

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ