ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ : Εκλογές την Κυριακή 11:00 – 18:00 στο Εργατικό κέντρο

0
52
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/03/2019

11:00 – 18:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσα και συνάδελφε,

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών γύρω από το συνέδριο της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ αναδεικνύουν την ανάγκη οι εργαζόμενοι να «πατήσουν πόδι» και να επιβάλουν τους δικούς τους συσχετισμούς στο εργατικό κίνημα, μακριά από τους εργοδότες και τις «μαϊμούδες» τους.

Δεν είναι τυχαίο που στην Ομοσπονδία μας (ΟΙΥΕ) παρά της προσπάθειες των αντιπροσώπων του ΠΑΜΕ να γίνει συνέδριο με αντιπροσώπους εργάτες, μακριά από τους εργοδότες και τα τσιράκια τους, αυτοί αρνήθηκαν και επέλεξαν να διοριστεί νέα διοίκηση από το Πρωτοδικείο, νομιμοποιώντας με αυτόν τον τρόπο ένα σωρό αντιπροσώπους από σωματεία-φαντάσματα.

Ίδια τακτική ακολουθείται και στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, όπου από την μία η πλειοψηφία αποφάσισε να γίνει συνέδριο στις 4 Απρίλη χωρίς να συνεδριάσει κανένα όργανο, και από την άλλη ψάχνει ξενοδοχεία από την Αλεξανδρούπολη έως τη Ρόδο ώστε να προχωρήσει σε νέο συνέδριο – φιάσκο μαζί με εργοδότες και νόθους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το δικό τους συνδικαλιστικό μέλλον στήνοντας μια κάλπη οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο προκειμένου να εκλεγούν.

ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!

Κάνουμε το βήμα και συμμετέχουμε στις εκλογές του σωματείου μας, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο των ταξικών δυνάμεων.

Κάθε ψήφος είναι σημαντική! Τον λόγο έχουν οι εργαζόμενοι!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ή ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ