ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Ζωοφιλικής Οικολογικής Ένωσης Κω

3
788

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Γενική συνάλευση και εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Οικολογικής Ζωοφιλικής Ένωσης Νήσου Κω πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο καφέ Sunrise την Κυριακή 21/4/2019.

Έλαβαν μέρος και ψήφισαν συνολικά 134 μέλη.

Έλαβαν κατά σειρά ψήφων για το νέο ΔΣ:

Βαγγέλης Τρακόσσας 122

Κωσταντίνος Κωστογλάκης 77

Σινάν Καβαξής 69

Καρολάιν Ζούνη 66

Χρύσα Ορφανού 58

Αικατερίνη Κουλλιά 43

Χριστιάννα Ιωαννίδη 42

Βασιλική Κοσσαρή 42

Στάθης Γιαννέσκης 27

Παντελής Κονταξής 26

Λεωνίδας Κεφαλούκος 13

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:

Διονυσία Φωλιά 89

Γιάννης Σμυρνής 73

Αντώνης Μάρκου 69

Εκ μέρους της Ζ.Ο.Ε.Κ ευχαριστούμε όλους που βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθειά μας.

Από το 1992 προσπαθούμε να βοηθήσουμε στην προστασία και στα δικαιώματα της ΕΥΖΩΙΑΣ των ζώων και εν γένει του φυσικού περιβάλλοντος που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικής μας κληρονομιάς.

Η ΖΟΕΚ είν αι από τις αξιόπιστες ασπίδες ομάδας πολιτών που αγωνιούν για το μέλλον του νησιού μας καθώς οι ομορφιές του εύκολα χάνονται και καταστρέφονται στο βωμό του απρόσωπου πλούτου, της απληστίας και της μακιγιαρισμένης ευημερίας.

Αυτό διαπιστώνει κανείς βλέποντας παντού σκουπίδια, νέα ξενοδοχεία, μπετά και ισοπέδωση παραλιών χωρίς καν έλεγχο. Ακόμα και ζώα ιδιόκτητα που διαβιούν σε αντίξοες έως και άθλιες συνθήκες.

Ευχαριστούμε όλους που  βοηθάνε για την  επίτευξη του καλού στόχου. Αλλιώς, εύκολα η «παχειά αγελάδα» Κως μπορεί να γίνει «ισχνή».

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τον ΦΑΡΑΩ τον δήμαρχο η παχιά αγελάδα έγινε ισχνή και πέσανε και οι ακρίδες και φάγανε τα σπαρτά

  2. Σας έταξα κυνοκομείο και εσείς με απαρνηθήκατε. Πέντε χρόνια σας παρακαλούσα και εσείς με γράφατε στα υποδήματα σας. Τώρα κανατε εκλογές για να μου πείτε ότι δεν έκανα τίποτε. Είστε άχρηστοι ρε είστε κοπρόσκυλα που τα θρέφετε και τα αμολάτε στους δρόμους για να με κατηγορούν. Να ξέρετε ότι μέχρι το 2023 θα φτιάξω ένα κυνοκομείο και θα σας χώσω όλους μέσα.

  3. Σας έταξα κυνοκομείο και εσείς με απαρνηθήκατε. Πέντε χρόνια σας παρακαλούσα και εσείς με γράφατε στα υποδήματα σας. Τώρα κανατε εκλογές για να μου πείτε ότι δεν έκανα τίποτε. Είστε άχρηστοι ρε είστε σαν τα κοπρόσκυλα που τα θρέφετε και τα αμολάτε στους δρόμους για να με κατηγορούν. Να ξέρετε ότι μέχρι το 2023 θα φτιάξω ένα κυνοκομείο και θα σας χώσω όλους μέσα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ