ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΖΗΠΑΡΙΟΥ

1
448
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ζηπαρίου
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Σ/ΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΖΗΠΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Ζηπαρίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που πέρασε από τον πάγκο του Σ/γου στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Ασφενδίου (10/12), ενισχύοντας τα παιδιά μας. Ιδιαιτέρως, τις Νηπιαγωγούς των σχολείων μας, καθώς και τους γονείς που προσέφεραν προϊόντα (Κατ. Κουζούκα, Κατ. Ζουμπουλίκου, Χρ. Βασάκου, Γ. Αγρέλλη, Θεολ. Τυρίκου, Εβ. Χατζηνικολάου, Μ. Ντέλιου, Ελ.  Κουτσούρου, Στ. Κασσάρα, Α. Τσουμούση, Α. Ζιώγου, Λ. Χούσα, Χρ. Σεμερτζίδου, Χρ. Κουτσουμπάρη – Ψαρού, Ε. Χουρδά, Δ. Σβεντζούρη, Σεβ. Λαμπρόγλου, Απ. Ξενικού, Στ. Παπαγγελή, Αργ. Πασανικολάκη, Α. Χατζηκαλύμνιου, Βασ. Τσαλαπατάνη, Διον. Πασανικολάκη). Ευχαριστίες, επίσης, στους χορηγούς της λαχειοφόρου του δέντρου μας (Κρεοπωλείο “Σταμάτης Χόνδρος”, Πρακτορείο ΟΠΑΠ “Πασσανικολάκη” και Πρατήριο “ΕΚΟ Πιπέρη”) και τους συνεργάτες μας Αναστάση Πασανικολάκη και Ειρήνη – Χρυσοβαλάντω Τρουμούχη.   
Παράλληλα με την πώληση των χειροποίητων προϊόντων μας στο παζάρι (τα οποία αποτέλεσαν στο σύνολό τους δωρεά των γονιών και των χορηγών), έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς των 5 δώρων. Ο 1ος λαχνός, που κερδίζει το κινητό SAMSUNG, προσφορά της “Vodafone Mερόπη Ρεΐση”, είναι ο 704. Ο 2ος λαχνός, που κερδίζει το laptop HP, προσφορά κατά το ήμισυ (το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από μέλος του Δ.Σ.) του κατ/τος “EService Μ. Ιντζιρλή-Θ. Ρέπιτς”, είναι ο 301. Ο 3ος λαχνός, που κερδίζει το μπουφάν, προσφορά από το “Berto Lucci N. Ντινόρη” είναι ο 342. Ο 4ος λαχνός, που κερδίζει 1 καθαρισμό δοντιών, προσφορά μέλους του Δ.Σ., είναι ο 240 και ο 5ος λαχνός, που κερδίζει 1 καθαρισμό δοντιών, προσφορά μέλους του Δ.Σ., είναι ο 253.
Tέλος, ευχαριστούμε την Κοινότητα Ασφενδιού για την παραχώρηση του χώρου κι όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή των μηνυμάτων μας.   
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου και 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΖΗΠΑΡΙΟΥ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αδελφούς Υφαντή (“Νερόμυλος της Ζιάς”) για την προσφορά λεμονάδας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ