Στην παλιά πόλη της Κω η απόλαυση μετατρέπεται σε παινίδι με χαρούμενες εικόνες και νέες γευστικές εμπειρίες!

2
5319

Bubble Tale Kos

Λίγα λόγια για μας

Μια δημιουργική ομάδα νέων ανθρώπων αναζητά, τρία χρόνια πριν, μια νέα ρηξικέλευτη ιδέα επιθυμώντας να επενδύσει στον ελληνικό χώρο της εστίασης.

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις που εμφανίζονται στην Ανατολή, Αμερική και πρόσφατα την Ευρώπη, η ελληνική πρωτοβουλία “βαφτίζεται” BubbleTale Tea Bar και αποφασίζει το 2013 να φέρει στην Ελλάδα το Bubble Tea.

Τον Απρίλιο του 2013, το δημοφιλές στο εξωτερικό υγιεινό ρόφημα που συνδυάζει διασκεδαστικά το τσάι με σιρόπι και γευστικά bubbles, φιλοξενείται στο πρώτο BubbleTale στην Καλλιθέα.

Μια νέα φιλοσοφία ροφημάτων, γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων ξετυλίγεται μέσα σε πρωτότυπους και εξαιρετικά φιλικούς, προς την οικογένεια και τους νέους, χώρους, και το Bubble Tea γίνεται η νέα ελληνική συνήθεια όσο η BubbleTale αναπτύσσεται μέσω των 11 καταστημάτων της Ελλάδα και Κύπρο.

Η ιδέα και το concept των BubbleTale

Η BubbleTale δοκιμάζοντας τα όρια της φαντασίας, δημιουργεί μια μεγάλη γκάμα γευστικών συνδυασμών στα ροφήματα, δίνοντάς τους “παιχνιδιάρικα” ονόματα και σερβίροντάς τα στα γνωστά πλέον ποτήρια με το χοντρό καλαμάκι.

Σε όλα τα BubbleTale η απόλαυση μετατρέπεται σε παιχνίδι, ακόμα κι όταν το τσάι ανακατεύεται με το σιρόπι ή τα bubbles “σκάνε” στο στόμα!

Ακόμα και τα σνακ που μπορεί κανείς να βρει στις βιτρίνες, ξεφεύγουν από το συνηθισμένο όταν το ποπ κορν συναντά τη μπουγάτσα με κανέλα.

Κι όλα αυτά τα βρίσκει κανείς μέσα σε χώρους με χρωματιστά λαμπάκια, λάμπες-αερόστατα, περιστρεφόμενες ρόδες και ζαχαρωτά σπιτάκια.

Η φιλοσοφία μας

Η ελληνική φαντασία δεν συναντά περιορισμούς, το ίδιο και οι εκπλήξεις στα BubbleTale.

Η φιλοσοφία των BubbleTale είναι η συνεχής δημιουργία νέων χαρούμενων εικόνων και εμπειριών σε meeting- points για τους νέους, τους γονείς και τα παιδιά.

Εισάγουμε μια πρωτοποριακή ιδέα στο χώρο της εστίασης που προάγει την υγιεινή διατροφή μέσα από απολαυστικές και πρωτότυπες γευστικές επιλογές.

Προωθούμε ένα νέο ποιοτικό ρόφημα κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, καθώς και θρεπτικές προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ανανεωνόμαστε συνέχεια με εποχιακά ροφήματα και εδέσματα, νέα διακόσμηση και διασκεδαστικές δραστηριότητες μαζί με τους φίλους του BubbleTale.

Μένοντας πιστοί στο όραμα μας, επιλέγουμε εξαιρετικής ποιότητας υλικά και δημιουργούμε μοναδικά ροφήματα και γλυκά, διασφαλίζοντας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και γεύσης για το καταναλωτή.

Λίγα λόγια για τους πελάτες μας

Οι πελάτες μας είναι η καρδιά της επιχείρησης. Γι’ αυτό και τα BubbleTale λειτουργούν πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, αλλά και τη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας μέσα στους χώρους των καταστημάτων.

Πώς το πετυχαίνουμε;

  • Με τους ανθρώπους μας: Το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο και ευχάριστο απέναντι στους πελάτες και δηλώνει έτοιμο να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς με ένα χαμόγελο και μια γευστική πρόταση αποκλειστικά γι’αυτούς!

  • Με την ποιότητά μας: Δεν προσφέρουμε απλά μεγάλη ποικιλία ροφημάτων και σνακ. Φροντίζουμε πάντα να προσφέρουμε την καλύτερη ποικιλία! Όλα τα προϊόντα που θα βρει κανείς σε ένα κατάστημα BubbleTale είναι ελεγμένα και προέρχονται από τις καλύτερες ποιοτικά πρώτες ύλες, σε συνεργασία με τους καλύτερους προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  • Με την επιμονή μας στις λεπτομέρειες: Από την καθαριότητα των καταστημάτων μας, η οποία αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα για τη διασφάλιση της υγιεινής σε όλους τους χώρους μας, μέχρι τη συνεχή βελτίωση της εικόνας των καταστημάτων για να ανταποκρίνονται πάντα στις ανάγκες και τη διάθεση των πελατών μας.

Οι άνθρωποι της BubbleTale

Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι χωρίς αμφιβολία, το ανθρώπινο δυναμικό μας, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους που αισθάνονται μέλη της οικογένειας των BubbleTale. Βασική μας επιδίωξη είναι να λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους ανθρώπους μας και να παραμένουμε η πρώτη τους επιλογή σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας. Στεκόμαστε δίπλα τους και υποστηρίζουμε την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Η επιτυχία της Bubbletale ξεκινάει απ’τους ανθρώπους της και σ’αυτούς πρέπει να επιστρέφει!

Όλοι οι άνθρωποι των BubbleTale ταυτίζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας με τους προσωπικούς τους εργασιακούς στόχους και η δουλειά τους χαρακτηρίζει το μεράκι και η αγάπη. Στόχος της εταιρείας μας είναι να προωθεί την ομαδικότητα και την καλή συνεργασία.

Αξιοποιούμε τις δυνατότητες του έμψυχου δυναμικού μας και φροντίζουμε συνεχώς να προσφέρουμε στους ανθρώπους μας τα εργαλεία και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους. Ενθαρρύνουμε την καινοτομία, την πρωτοβουλία, την εκμάθηση και τη διαφορετικότητα. Η ¨πόρτα¨ της διοίκησης παραμένει πάντοτε ανοιχτή για νέες ιδέες.

Στα BubbleTale κάθε μέρα έχουμε πάρτυ!

Διεύθυνση Bubble Tale Κω: Απελλού 18 (κοντά στην Πλατεία Διαγόρας)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22420 48768

Email: kos@bubbletale.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ