ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Τα εγκαίνια του πολύ όμορφου ενεργειακού χώρου «Μορφή Ζωής» της Ευσταθίας Αγγελίδου στην πόλη της Κω

0
2245

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Τα εγκαίνια του πολύ όμορφου ενεργειακού χώρου «Μορφή Ζωής» της Ευσταθίας Αγγελίδου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη της Κω (Β. Παύλου 18Α/Κλεοπάτρας 2).

Πολλοί φίλοι και γνωστοί έδωσαν το παρών από νωρίς που πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός έως αργά το βράδυ για να ευχηθούν στην Ευσταθία και στο νέο πολλά υποσχόμενο ενεργειακό της εγχείρημα «Μορφή Ζωής» καλή δύναμη και κάθε επιτυχία!!!

Η ίδια μας δήλωσε τα εξής:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους όμορφους ανθρώπους , που με την παρουσία τους με τίμησανε εχθές στα εγκαίνια του ενεργειακού χώρου «Μορφή Ζωής «. Για μένα αυτή η μέρα ήταν ένα όνειρο ζωής και ο σκοπός που επέστρεψα ξανά στην πατρίδα μου. Θεωρώ πως είμαι ευλογημένη που μπόρεσα να κανω επιτέλους αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Για μένα η προσφορά στον συνάνθρωπό είναι τρόπος ζωής και νιώθω ευγνώμων που από δω και μπρος θα εξασκήσω αυτό το επαγτέλμα (λειτούργημα)
Επίσης θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου , που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Είμαι βέβαιη πως νοερά ήταν μαζί μου.

Θα είναι τιμή μου να σας συνοδεύσω είτε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σας… θάνατος, χωρισμός, απώλεια είτε να βάλουμε στόχους που θα εμπλουτίσουν την ζωή σας !
Και να τους αξιοποιήσουμε μαζί!
… ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΑΞΊΖΟΥΜΕ

Σας φιλώ με Αγάπη

Ευσταθία Αγγελίδου»

ΒΑΣ. ΠΑΥΛΟΥ 18Α /ΚΛΕΟΠΆΤΡΑΣ 2

ΚΙΝ. 6983174527
Κατόπιν ραντεβού

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ