ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με αγαπημένα τραγούδια μας ταξίδεψε μουσικά η ΗΡΩ στο MARINA YACHT CLUB

0
4863

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μια μοναδική βραδιά με την αγαπημένη Ελληνίδα ερμηνεύτρια ΗΡΩ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν απόψε στο MARINA YACHT CLUB

Η ΗΡΩ μας ταξίδεψε μουσικά με αγαπημένα τραγούδια από τις επιτυχίες τις δικές της τα τελευταία 24χρόνια αλλά και γνωστά σύγχρονα τραγούδια.

Η Ηρώ είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια γεννημένη στην Πάτρα. Εκεί έζησε μέχρι τα 20. Η μητέρα της ήταν καθηγήτρια μουσικής.

Έχει σπουδάσει πιάνο και έχει πτυχίο αρμονίας. Επίσης έχει σπουδάσει και Νοσηλευτική. Ξεκίνησε να εργάζεται σε μπουάτ στην Πάτρα για 3,5 χρόνια και στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα όπου και δούλεψε στο Νέο Ψυχικό παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας.

Η πρώτη της δισκογραφική συμμετοχή ήταν με τον Νίκο Λαρυγγάκη στον δίσκο «Άτακτο παιδί» και στη συνέχεια κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο «Άτιμα τα πράγματα».

Στη συνέχεια έκανε το δίσκο «Έτσι είμαι εγώ», ο οποίος είχε 11 κομμάτι και κυκλοφόρησε από την Virgin Records.

Το 2001 κυκλοφορεί το άλμπουμ με τίτλο «Απογείωση» και πάλι από την Virgin Records. Το χειμώνα του 2001 εμφανίζεται στο «Φως» μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ελένη Πέττα.

Το 2002 η Ηρώ κερδίζει στα Μουσικά Βραβεία Αρίων, το βραβείο Καλύτερου Ποπ Άλμπουμ και το βραβείο της Καλύτερης Ποπ Τραγουδίστριας.

Το καλοκαίρι του 2002 η Ηρώ πραγματοποιεί περιοδείες σε ολόκληρη την Ελλάδα, μαζί με την Ελένη Πέτα και τον Αντώνη Μιτζέλο. Ο δίσκος «Απογείωση» γίνεται χρυσός στην Ελλάδα και πλατινένιο στην Κύπρο.

Το χειμώνα του 2002 κυκλοφορεί το CD single «Ένα Πουλί που το Έλεγαν Αγάπη», όπου τα έσοδα πηγαίνουν για τη δημιουργία του ξενώνα «Ίρις» της Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου. Η Ηρώ συνέθεσε τα τραγούδια αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό και χορηγός της όλης προσπάθειας είναι η φαρμακευτική εταιρεία Janssen Cilag.

Το 2003 κυκλοφορεί το cd «Κοίτα με, Αντέχω…» με 11 τραγούδια. Το 2005 (μετά από δύο χρόνια) επιστρέφει με την δισκογραφική δουλειά “Χρώματα”. Τον Σεπτέμβριο του 2007 κυκλοφορεί το «Αλλάζω» με 13 κομμάτια ενώ τον Οκτώβρη του 2011 κυκλοφορεί ένα ακόμα άλμπουμ με τιτλο «Ψύχραιμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ