ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Φοβερή συναυλία των Locomondo στο Mylos beach bar | Ξεσήκωσαν το κοινό της Κω που τους αποθέωσε

0
6819

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο μοναδικός Μάρκος και η φοβερή παρέα του, με μουσικούς που σε εκστασιάζουν με αυτά που παίζουν, ξεσήκωσαν από το πρώτο τραγούδι, όπως θα δείτε και στα videos, όλο τον κόσμο που ήταν εκεί!!!

Loco + mondo = τρελός κόσμος. Προέρχεται από την ισπανική λέξη loco, που σημαίνει τρελός και την ιταλική λέξη mondo, που σημαίνει κόσμος. Οι δύο αυτές λέξεις μαζί μας κάνουν τους Locomondo!

Το πασίγνωστο ελληνικό μουσικό συγκρότημα, που έχει τις… ρίζες της δημιουργίας του (σ.σ. εάν μπορούμε να το θέσουμε έτσι) στην Αθήνα και υπάρχει από τις αρχές του 2000. Για την ακρίβεια ιδρύθηκαν από τον Μάρκο Κούμαρη και τον Γιάννη Βαρνάβα το 2003 στην Αθήνα.

Συνδυάζουν ρέγκε, σκα, λάτιν και τόσα άλλα στην μουσική τους. Ακόμα και ελληνική παραδοσιακή μουσική. Οι στίχοι των κομματιών τους είναι γραμμένοι, κυρίως, στην ελληνική και την αγγλική και προφανώς δεν είναι μία ακόμα μπάντα. Με επιτυχίες που όλοι μας μπορεί να έχουμε χορέψει όπως την Φραγκοσυριανή, το Pro, το Γαμήλιο Πάρτι, το Μαγικό Χαλί, το Goal, τον δίσκο που έγραψαν και έβγαλαν από το ταξίδι τους στην Τζαμάικα, 80’s και τόσα ακόμα που ξεσήκωσαν κυριολεκτικά το κοινό της Κω που τους αποθέωσε για άλλη μια φορά.

https://www.facebook.com/mike.hagithemelis/videos/226572448318957/?t=6

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ