ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Το εμβληματικό “ALBERGO GELSOMINO” υποδέχτηκε τον βραβευμένο με 2 αστέρια MICHELIN HERVE DEVILLE στο ομορφότερο σημείο του νησιού

0
4873

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ALBERGO GELSOMINO” ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΕ 2 ΑΣΤΕΡΙΑ MICHELIN HERVE DEVILLE ΣΤO ΟΜΟΡΦΟΤΕΡO ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Το ιστορικό ξενοδοχείο Albergo Gelsomino υποδέχτηκε στις 2 και 3 Αυγούστου για ένα δυνατό γαστρονομικό event τον βραβευμένο με δύο αστέρια Μichelin Herve Deville, με μεγάλη συμμετοχή κόσμου που δηλώνουν λάτρεις του καλού φαγητού και θαυμαστές του διάστερου σεφ του λονδρέζικου «Sketch» που πλέον τον συναντάμε στην κουζίνα του διάσημου «Momo» στο Mayfair. 

Το συγκεκριμένο event από πολύ νωρίς κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών κατοίκων αλλά και επισκεπτών του νησιού μας. Λόγω αυξημένης ζήτησης λοιπόν, η βραδιά γευσιγνωσίας με τον Herve Deville πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά.

Το ειδικό μενού πέντε πιάτων που ετοίμασε ειδικά ο Chef συνδύαζε την τέλεια ισορροπία μεσογειακών πιάτων με νότες βορειοαφρικανικής γεύσης. Στο γαστρονομικό αυτό ταξίδι γεύσεων τον συνόδευσαν οι δικοί μας ταλαντούχοι και βραβευμένοι Chefs: Παύλος Κυριάκης (Consulting Chef), Σωτήρης Ματσούκας (Executive Chef του ξενοδοχείου Albergo Gelsomino) και Μιχάλης Μάρθας (Executive Chef του ξενοδοχείου Aqua Blu Boutique Hotel + Spa).

Το συγκεκριμένο event εντάσσεται σε μία σειρά γαστρονομικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Albergo Gelsomino και δίνουν την ευκαιρία στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις και να ταξιδέψουν στο μαγευτικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ