ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Υπέροχοι η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Λευτέρης Πουλιού σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο Marina Yacht Club

0
3779

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μια μαγευτική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στi Marina Yacht Club στη Μαρίνα με την καλή φίλη της Κω πια Ρίτα Αντωνοπούλου στο τραγούδι και τον δικό μας Λευτέρη Πουλιού στο πιάνο.

Με γνωστές και αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια μας ταξίδεψαν μουσικά σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

“Η Ρίτα Αντωνοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στα 18 της ξεκινάει τα πρώτα μαθήματα μοντέρνου τραγουδιού ενώ παράλληλα πραγματοποιεί τις πρώτες επαγγελματικές δουλειές με διάφορα γκρουπ με ξένο ρεπερτόριο κυρίως. Δύο χρόνια αργότερα ξεκινάει κλασικό τραγούδι και πραγματοποιεί και τις πρώτες εμφανίσεις εκτός Αθήνας.
• Το 2000 και για δύο χρόνια συνεργάζεται με το Μίμη Πλέσσα ερμηνεύοντας τραγούδια του συνθέτη σε πολλές συναυλίες και εκδηλώσεις.
• Αμέσως μετά παρακολουθεί σεμινάρια υποκριτικής και τραγουδιού με το Σταμάτη Κραουνάκη ο οποίος την εντάσσει στο δυναμικό της μουσικοθεατρικής του ομάδας Σπείρα-Σπείρα στην οποία μένει για 2,5 χρόνια

• Το 2006 είναι η χρονιά σταθμός στην καριέρα της. Επιλέγεται μετά από οντισιόν από τον Θάνο Μικρούτσικο και ξεκινάει εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου μαζί με τον Γιάννη Κούτρα. Η συνεργασία της με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη είναι εξαιρετική και άφθαρτη στο χρόνο καθώς συνεργάζεται μέχρι και σήμερα όντας η βασική του ερμηνεύτρια.

• Το καλοκαίρι του 2012, έλαβε μέρος στην τραγωδία του Ευριπίδη «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» ως κορυφαία του χορού μαζί με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνά Χατζησάββα και Στέλιο Μάινα. Τον ίδιο χειμώνα τραγουδά στην παράσταση «Μαουτχάουζεν» στο θέατρο Badminton τα τραγούδια της παράστασης σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και στίχους Ιάκωβου Καμπανέλη

• Mε αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της “Αόρατος”, παίρνει μέρος σε μια μοναδική παράσταση-αφιέρωμα στον καταξιωμένο στιχουργό, ποιητή και συγγραφέα Μάνο Ελευθερίου στο «Tribeca Performing Arts Center» στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Μαζί της ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Κώστας Μακεδόνας, η Λαμπρινή Καρακώστα και ο Γιώργος Καλούδης όπου συνεργάστηκαν με κορυφαίους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων με Grammy Neil Dorfsman, John Benitez, Shane Shanahan και Ara Dinkjian”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ