ΟΡΦΕΑΣ: Πανελλήνια πρεμιέρα RAMBO: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑIΟ ΑIΜΑ (RAMBO: LAST BLOOD)

1
248

Πρόγραμμα προβολών 26/9 – 2/10/2019

Από την Πέμπτη 26/9 έως την Τετάρτη 2/10 στον Θερινό Κινηματογράφο & Χειμερινό Κινηματογράφο θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

RAMBO: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑIΟ ΑIΜΑ (RAMBO: LAST BLOOD)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Δείτε το trailer

Υπόθεση: Ο Ράμπο έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του, και μαζί με τις ανυπέρβλητες ικανότητές του αναζητά την εκδίκηση στην τελευταία αποστολή του. Ένα θανατηφόρο ταξίδι εκδίκησης, ξεκινά, όπου το «Rambo: Το τελευταίο αίμα» σηματοδοτεί το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς.

Είδος: Δράσης, Περιπέτεια Διάρκεια: 100′

Σκηνοθεσία: Άντριαν Γκρούνμπεργκ

Ηθοποιοί: Σιλβέστερ Σταλόνε, Παζ Βέγκα, Σίλα Σα, Ιβέτ Μονρίλ, Λούις Μάντιλορ, Τζέσικα Μάντσεν

Πέμπτη/Thursday 26/9: ΘEΡΙΝΟΣ 23:00 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ 22:15

Παρασκευή/Friday 27/9: ΘΕΡΙΝΟΣ 22:15 XEIΜΕΡΙΝΟΣ 20:00

Σάββατο/Saturday 28/9 : XEIMEΡΙΝΟΣ 20:00 KAI 22:30

Κυριακή/Sunday 29/9: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00 XEIMEΡΙΝΟΣ 22:15

Δευτέρα/Monday 30/9: XEIMEΡΙΝΟΣ 22:15

Τρίτη/Tuesday 1/10: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:30 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ 20:00

Τετάρτη/Wednesday 2/10: XEIMEΡΙΝΟΣ 22:15

H KAΡΔΕΡΙΝΑ (ΤΗΕ GOLDFINCH)

Δείτε το trailer

Υπόθεση: Η κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου παγκοσμίου φήμης μυθιστορήματος της Ντόνα Ταρτ, που το 2014 κέρδισε το βραβείο Pulitzer. Ο Θεόδωρος «Θίο» Ντέκερ ήταν 13 ετών όταν η μητέρα του σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης. Η τραγωδία αυτή αλλάζει την πορεία της ζωής του, γεμίζοντάς τον θλίψη και ενοχή αλλά και δημιουργώντας του την ανάγκη να αναγεννηθεί, να λυτρωθεί, να αγαπήσει. Παλεύοντας με όλα αυτά, κρατά μέσα του, ως θραύσμα ελπίδας από εκείνη τη μέρα, ένα μικρό κομμάτι από έναν πίνακα, στον οποίο απεικονίζεται μία καρδερίνα σε ένα κλουβί.

Είδος: Δραματική Διάρκεια: 149′

Σκηνοθεσία: Τζον Κρόουλι

Ηθοποιοί: Νικόλ Κίντμαν, Σάρα Πόλσον, Άνσελ Έλγκορτ, Ανερίν Μπαρνάρντ, Άσλι Κάμινγκς, Φιν Βόλφχαρντ, Γουίλα Φιτζέραλντ, Λιουκ Γουίλσον, Τζέφρι Ράιτ, Ντένις Ο’ Χέιρ

Πέμπτη/Thursday 26/9: ΘEΡΙΝΟΣ 20:00

Σάββατο/Saturday 28/9 : ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00

Κυριακή/Sunday 29/9: XEIMEΡΙΝΟΣ 19:30

Δευτέρα/Monday 30/9: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00 XEIMEΡΙΝΟΣ 19:30

Τρίτη/Tuesday 1/10: ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ 22:15

Τετάρτη/Wednesday 2/10: ΘΕΡΙΝΟΣ 21:00 KAI XEIMEΡΙΝΟΣ 19:30

ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ 2

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Δείτε το trailer

Υπόθεση: Επιστροφή στο νησί των πουλιών, σε αυτή την ειδυλλιακή χαρούμενη κοινότητα, που έχει αναρρώσει από τον πόλεμο με τα γουρούνια, όπου οι νησιώτες συνεχίζουν να τιμούν τους ήρωες τους –τον Ρεντ, τον Μπομπ και τον Τσακ-, που έσωσαν όλα τα αυγά από τα κακόβουλα γουρούνια. Κι ενώ η τεχνολογία των γουρουνιών αρχίζει να αξιοποιείται και από τα πουλιά, ο πόλεμος μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει. Έχει απλώς εξελιχθεί σε πιο εξελιγμένες φάρσες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όταν, όμως, μια καινούρια εχθρός, ένας αετός που ακούει στο όνομα Ζέτα, απειλεί να καταστρέψει τα δύο νησιά, τα πουλιά και τα γουρούνια καταλαβαίνουν ότι πρέπει να ενωθούν, αν θέλουν να επιβιώσουν. Ο εκρηκτικός Ρεντ, ο γρήγορος Τσακ και ο ευέξαπτος Μπομπ πρέπει να συνεργαστούν με τα γουρούνια, σε μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με στόχο να αφοπλίσουν κάθε φονικό όπλο, πριν καταστραφούν. Γρήγορα θα καταλάβουν ότι ο εχθρός του εχθρού σου μπορεί να πρέπει να γίνει φίλος σου.

Eίδος: Kινούμενα Σχέδια Διάρκεια: 96′

Σκηνοθεσία:    Θουροπ Βαν Όρμαν

Φωνές:    Γιάννης Ζουγανέλης, Γιώργος Πυρπασόπουλος

Σάββατο/Saturday 28/9 : XEIMEΡΙΝΟΣ 17:45

Κυριακή/Sunday 29/9: XEIMEΡΙΝΟΣ 17:30

Τετάρτη/Wednesday 2/10: XEIMEΡΙΝΟΣ 17:30

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ| THE LION KING

Δείτε το trailer

Υπόθεση: Η κλασσική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών σε σκηνοθεσία του Jon Favreau, ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. Ο μικρός Simba είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Mufasa. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Scar, ο αδερφός του Mufasa -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Simba. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Simba θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν.

Eίδος: Οικογενειακή Περιπέτεια Διάρκεια: 118′

Σκηνοθεσία:    Τζον Φαβρό

Φωνές:    Ντόναλντ Γκλόβερ, Τσιούετελ Έτζιοφορ, Σεθ Ρόγκεν,Γιάννη Λάφη, Εύα Τσάχρα, Φοίβου Ριμένα, Βασίλη Μήλιου Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, Μπιγιονσέ

Παρασκευή/Friday 27/9: ΘΕΡΙΝΟΣ 20:00 ME YΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Σας περιμένουμε

Κινηματογράφος Ορφέας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επειδή αμφιβάλλω πότε ο Sylvester Stallone αποφασίσει να σταματήσει με τα sequels του, φαντάζομαι το επόμενο Rambo του. Rambo 6: Μετάγγιση Αίματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ