ΕΕΣ Κω: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

0
235

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Κω, πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση εννέα νέων Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας, από 1 -7 Νοεμβρίου 2019.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση της Δημοτικής Μαρίνας Κω στον χώρο της οποίας έλαβε χώρα η εκπαίδευση.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Νικηφόρο Φάρκωνα, τον κ. Δημήτριο Γερούκαλη, την κα Γεωργία Ανδρεάνη, την κα Μαρκέλλα Ξενίκα και την κα Θέκλη Καββαδά, για την σημαντική συμβολή τους στην εκπαίδευση.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής πτυχίων και διαβαθμίσεων σε Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας και Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στην Διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κω για την διάθεση του αμφιθεάτρου όπου έλαβε χώρα η τελετή. Τον κ. Χρήστο Γαμβρέλλη και την χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω για την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης, δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα.

Ευχαριστούμε επίσης την Διεύθυνση του Imperial Hotel, τις επιχειρήσεις Κασσίου Α.Ε. και Αlex House για την προσφορά των αναψυκτικών και μέρους των εδεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ