Ορφέας: CATS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

0
102

Πρόγραμμα προβολων 23/1 – 29/1/2020

Από την Πέμπτη 23/1 έως την Τετάρτη 29/1 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

 

CATS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση: Ο βραβευμένος με Όσκαρ Τομ Χούπερ μεταμορφώνει το λατρεμένο, πολυβραβευμένο μιούζικαλ του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ σε ένα κορυφαίο κινηματογραφικό γεγονός.  Στην ταινία Cats πρωταγωνιστούν σπουδαίοι χορευτές και ηθοποιοί και μαζί τους, σε πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση, η πρίμα μπαλαρίνα στο Βασιλικό Μπαλέτο της Αγγλίας, Φρανσέσκα Χέιγουορντ. Με τη χαρακτηριστική μουσική του Λόιντ Γουέμπερ και με ένα καστ παγκοσμίως αναγνωρισμένων χορευτών, κάτω από την καθοδήγηση του βραβευμένου με Τόνι χορογράφου Άντι Μπλάνκενμπιούλερ η ταινία επαναπροσδιορίζει και προτείνει το μιούζικαλ σε μια νέα γενιά θεατών, με τη θεαματική παραγωγή του, την τεχνολογία αιχμής και με χορευτικά που κινούνται από το μπαλέτο στο σύγχρονο χορό και από την hip-hop στην jazz.

Είδος: Μιούζικαλ, Οικογενειακή    Διάρκεια: 110′

Σκηνοθεσία: Τομ Χούπερ

Ηθοποιοί:  Τζέιμς Κόρντεν, Τζούντι Ντεντς, Τζέισον Ντερούλο, Ίντρις Έλμπα, Τζένιφερ Χάντσον, Ίαν ΜακΚέλεν, Τέιλορ Σουίφτ, Ρέμπελ Γουίλσον, Φρανσέσκα Χέιγουορντ

Πέμπτη/Thursday 23/1 19:30

Παρασκευή/Friday 24/1 22:00

Κυριακή/Sunday 26/1 19:45

Δευτέρα/ Monday 27/1 21:30

Τετάρτη/Wednesday 29/1 19:45

 

 

ΒΑD BOYS FOR LIFE

Υπόθεση: Τα Κακά Παιδιά, Mike Lowrey (Will Smith) και Marcus Burnett (Martin Lawrence) επιστρέφουν για μία τελευταία βουτιά στην αδρεναλίνη, στην πολυαναμενόμενη ταινία Bad Boys for Life.  Αυτή τη φορά οι Barnett και Mike είναι τσακωμένοι και όχι στην καλύτερη τους κατάσταση. Ο τελευταίος μάλιστα περνάει μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής του και συν τοις άλλοις προσπαθεί να συνηθίσει και το νέο αχώνευτο συνεργάτη του. Ωστόσο θα αναγκαστούν να βρεθούν και πάλι μαζί παρά τις διαφωνίες τους, καθότι θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν Αλβανό μισθοφόρο που εκτελώντας συμβόλαιο θανάτου, θέλει να τους δολοφονήσει.

Είδος: Περιπέτεια Δράσης     Διάρκεια: 113′

Σκηνοθεσία: Αντιλ Ελ Άρμπι, Μπιλάλ Φαλάχ

Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς, Αλεξάντερ Λουντβιγκ, Βανέσα Χάντζενς

Πέμπτη/Thursday 23/1 22:00

Σάββατο/Saturday 25/1 19:45

Κυριακή/Sunday 26/1 22:00

Τρίτη/Tuesday 28/1 19:15

Τετάρτη/Wednesday 29/1 22:00

 

1917

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ 10 ΟΣΚΑΡ

Υπόθεση: Γυρισμένη ως ένα συνεχές μονοπλάνο, το «1917» είναι μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία που βάζει τον θεατή μέσα στο πεδίο της μάχης, βιώνοντας την ταινία από την αρχή ως το τέλος με κομμένη την ανάσα. Τρεις υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες (συμπεριλαμβανομένης και Καλύτερης Ταινίας). Κατά την διάρκεια της κορύφωσης του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, δυο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, οι Schofield και Blake, αναλαμβάνουν μια φαινομενικά ακατόρθωτη αποστολή. Σε εναν αγώνα ενάντια στο χρόνο, θα πρέπει να διασχίσουν εχθρικά εδάφη και να παραδόσουν ενα μήνυμα που θα αποτρέψει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες Βρετανούς στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένου και του αδελφού του Blake

Είδος: Δραματική Περιπέτεια     Διάρκεια: 118′

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες

Ηθοποιοί:  Κόλιν Φέρθ, Μαρκ Στρόνγκ, Μπενεντικτ Καμπερμπατς, Αντριου Σκοτ, Ντιν Τσαρλς Τσαπμαν, Τζορτζ ΜακΚει

Παρασκευή/Friday 24/1 19:30

Δευτέρα/ Monday 27/1 19:15

 

 

 

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Υπόθεση: Μία ταινία για τις ανθρώπινες σχέσεις στην σύγχρονη κοινωνία, με άρωμα βινυλίου, γυρισμένη στις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας. O Πέτρος είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση. Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους. Για πάντα!

Είδος: Αισθηματική     Διάρκεια: 111′

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Ηθοποιοί:  Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Όλγα Δαμάνη, Χάρης Μαυρουδής, Ευγενία Σαμαρά

Σάββατο/Saturday 25/1 22:00

 

PLAYMOBIL H TAINIA

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Όταν ο μικρότερος αδελφός του Τσάρλι εξαφανίζεται απροσδόκητα στο μαγευτικό, κινούμενο σύμπαν του PLAYMOBIL®, η Μάρλα καταβάλει όλες της τις προσπάθειες για να επιστρέψει σπίτι. Ενώ  ξεκινάει το φανταστικό της ταξίδι στους εντυπωσιακούς νέους κόσμους, η Μάρλα συνεργάζεται με μερικούς απίθανους και ηρωικούς νέους φίλους: τον ομαλό οδηγό τροχόσπιτων Ντελ, τον αστείρευτο και χαρισματικό μυστικό πράκτορα Ρεξ Ντάσερ, ένα ολόψυχο ρομπότ, μία νεράιδα και πολλούς άλλους. Μέσα από τη ζωντανή τους περιπέτεια, η Μάρλα και ο Τσάρλι συνειδητοποιούν ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή, ο καθένας μπορεί να επιτύχει το οτιδήποτε όταν πιστεύει στον εαυτό του!

Είδος: Κινούμενα Σχέδια   Διάρκεια: 99′

Σκηνοθεσία:  Λίνο ΝτιΣάλβο

Ηθοποιοί(Φωνές): : Έλενα Δελακούρα, Μάριος Χρυσομάλλης, Νέστορας Κοψιδάς, Γιώργος Σκουφής, Χρήστος Θάνος, Σοφία Καψαμπέλη, Νίκος Αξιώτης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Άντρια Ράπτη

Σάββατο/Saturday 25/1 17:30

Κυριακή/Sunday 26/1 12:00

Τετάρτη/Wednesday 29/1 17:30

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ |THE ADDAMS FAMILY

METAΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας ρυθμικά, με την αξέχαστη μελωδία της «Οικογένειας Άνταμς» η οποία επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη! Ένα… διαβολικό γύρισμα της μοίρας και η real estate δραστηριότητα μιας τηλεπερσόνας, θα οδηγήσουν τη λατρεμένη οικογένεια στο επίκεντρο ενός τυπικού, ασφαλούς και «καθαρού» προαστίου και τη μεγάλη κόρη σε ένα συμβατικό δημόσιο σχολείο. Φυσικά, οι Άνταμς δεν θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν σε κάθε νέα συνθήκη της γειτονιάς τους, αλλά οι γείτονές τους, οι συμμαθητές της μικρής και ο κοινωνικός περίγυρος, δεν θα αντέξουν και πολύ την εκκεντρικότητα και το goth μεγαλείο της αξιαγάπητης αλλά και ανατριχιαστικής οικογένειας.

Είδος:  Κινούμενα Σχέδια                  Διάρκεια: 86′

Σκηνοθεσία: Κόνραντ Βέρνον & Γκρεγκ Τίρναν

Kυριακή/Sunday 26/1 17:30

 

 

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ|ISLE OF DOGS

ΒΡΑΔΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ

Τρίτη 28/1   21:30

Υπόθεση:   Το νέο stop-motion animation του Γουές Αντερσον – ένα απολαυστικό, πανέμορφο και καυστικά πολιτικό σχόλιο πάνω στα ολοκληρωτικά καθεστώτα και τα κατοικίδια της ζωής μας.  Όταν ο διεφθαρμένος δήμαρχος του Μεγκασάκι αποφασίζει, με το πρόσχημα της διάδοσης ασθενειών, να εξορίσει όλα τα σκυλιά της πόλης στο Νησί των Σκουπιδιών, ο 12χρονος Ατάρι ξεκινάει μια περιπετειώδη αναζήτηση του αγαπημένου του τετράποδου Σποτς. Αργυρή Άρκτος Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Διάρκεια: 102΄ Σκηνοθεσία:  Γουές Αντερσον

Ηθοποιοί (Φωνές) Φ. Μάρεϊ Αμπραχαμ, Μπομπ Μπάλαμπαν, Μπράιαν Κράνστον, Γκρέτα Γκέργουιγκ,Εντουαρντ Νόρτον

Κινηματογράφος Ορφέας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ