Αστική Εταιρεία: Ομιλία Μιχάλη Χαραλαμπίδη «Τοπικό ποιοτικό σύστημα Κω» Σάββατο 17:30 στη Χάβρα

0
93

Η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”/Κέντρο Πρόληψης των Eξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας διοργανώνει το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, ώρα 17:30, εις την αίθουσαν της Πρώην  Εβραϊκής Συναγωγής ( ΧΑΒΡΑ), εκδήλωσιν με ομιλητή τον κύριο Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

Ο κύριος Μιχάλης Χαραλαμπίδης δια λογαριασμόν της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”, θα παρουσιάσει το σχέδιο του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΩ και πως αυτό οικοδομείται.

Θα ομιλήσει  δια  την πορείαν από την Ιπποκρατικήν πρόγνωση εις την δημιουργίαν, την σημασίαν του τοπικού θεσμικού πλούτου, την έννοιαν του συμβολικού κεφαλαίου και την πολιτιστικήν οικονομίαν.

Η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”, ανταποκρινόμενη εις την αποστολήν της, ως ο διακριτικός τίτλος της υποδηλώνει: προαγωγή ψυχοκοινωνικής υγείας και συνεχίζοντας την καινοτόμον παρέμβασιν της επί του Κοινωνικού Σχεδιασμού, με αφετηρία το 2005, μελετά, σχεδιάζει και προτείνει θέματα υπηρετούντα  το “ευ ζην”.

 

Aπό τη Γραμματεία

Της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”/

Kέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και

Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.