Bραβείο παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας «FNL» στο εστιατόριο «Ωρομέδων» (ΦΩΤΟ)

2
4049

Το βραβείο της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας απέσπασε το εστιατόριο «Ωρομέδων» στο θεσμό @the_fnl_guide.

Τα γαστρονομικά βραβεία του «FNL» επιχειρούν να φέρουν στο προσκήνιο όλους τους πρωταγωνιστές της ελληνικής εστιατορικής σκηνής οι οποίοι συντελούν καθοριστικά στην ανάπτυξη της, εμπλουτίζοντας την εθνική γευστική παρακαταθήκη μας.

Το FNL παρακολουθώντας στενά την παγκόσμια εστιατορική αγορά και με γνώμονα σαφώς ότι η γαστρονομία εξελίσσεται διεθνώς, ως ένα από τα βασικότερα κριτήρια για την επιλογή ενός προορισμού, φωτίζει με τα αστέρια του, όλα εκείνα τα σημεία εστίασης που μπορούν να συμβάλουν, εκτός από το να πριμοδοτούν ασφαλώς την δική μας απόλαυση, στην γενικότερη ανάπτυξη της Ελλάδας, ενισχύοντας την βαριά βιομηχανία της, που δεν είναι άλλη από τον τουρισμό.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια στο θεσμό των @the_fnl_guide και να σημειώσουμε την εξαιρετική προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να ανακαλύψουν και να αναδείξουν την κάθε πτυχή της ελληνικής γαστρονομίας!
Είναι πολύ σημαντικό για μας το να αναγνωρίζεται η προσπάθεια μας ειδικά από ένα τέτοιο θεσμό!
Μια προσπάθεια που απλά ξεκινά από την αγάπη μας προς τον τόπο μας, την παράδοση του νησιού μας και γενικότερα της Ελλάδας μας!
Και πάλι ευχαριστούμε για το βραβείο παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας και υποσχόμαστε να προσπαθούμε για το καλύτερο … #fnlbra2020 #fnl #oromedon

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ