1ο ΓΕΛ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»: Συγχαρητήρια στους μαθητές που προκρίθηκαν στην 3η φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στα Μαθηματικά

1
1012

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» συγχαίρουν τους μαθητές του Σχολείου, που προκρίθηκαν στην 3η φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στα Μαθηματικά, που διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρία.

 

Πρόκειται για τους μαθητές:

Σαράντου Αγγελική του Βασιλείου (Α’ Τάξη)

Περή Γεώργιο του Ιωάννη (Β’ Τάξη) και

Γκαντολούδη Αργύρη του Ιωάννη (Γ’ Τάξη)

 

Συγχαίρουμε επίσης και τους υπόλοιπους μαθητές μας, που συμμετείχαν σε αυτό το διαγωνισμό καθώς και όλους όσοι συμμετέχουν στους μαθητικούς διαγωνισμούς, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, γιατί με τη συμμετοχή σε αυτούς αναμετρώνται με τον εαυτό τους, επιδιώκοντας τη βελτίωσή τους.

 

Θεωρούμε άκρως τιμητικό για το σχολείο μας το γεγονός ότι από τους 7 μαθητές των Λυκείων της Δωδεκανήσου, που πέρασαν στην τελική φάση του διαγωνισμού, οι  3 είναι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Κω.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Μ.Ε. (13/02/2020) η επόμενη φάση, η 37η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»,  θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020.

 

 

Ο Διευθυντής

 

Χαρτοφίλης Γεώργιος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.