Προσφορά σχολικών ειδών από τη Λέσχη Lions στο Δήμο Κω για τη στήριξη παιδιών άπορων ή φτωχών οικογενειών (Pics)

0
2369

ΛΕΣΧΗ LIONS ΚΩ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συλλογή σχολικών για τους μαθητές που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, μια πρωτοβουλία της λέσχης Lions Kω σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό CITY93.

Όλο το υλικό , που συγκεντρώθηκε αυτές τις 2 εβδομάδες παραδόθηκε στην Υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κω για να γίνει στην συνέχεια η διανομή στους μαθητές που το χρειάζονται. Συνολικά μαζεύτηκαν 12 κιβώτια με σχολικά είδη

( γραφική ύλη , τσάντες, κασετίνες , τετράδια κτλ) και 1 θρανίο.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν την δράση αυτή και που έμπρακτα απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως η Κως είναι μια κοινωνία αγάπης και προσφοράς.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Παύλο Πάτση και την ομάδα του City93 για την πολύτιμη συμβολή τους.

ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ : ‘’ Προσφορά σχολικών ειδών από τη Λέσχη Lions στο Δήμο Κω για τη στήριξη παιδιών άπορων ή φτωχών οικογενειών’’

Η τοπική κοινωνία χρειάζεται ευρείες συνεργασίες στο πεδίο της αλληλεγγύης ανάμεσα στην αυτοδιοίκηση και σε φορείς και συλλόγους.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, παραδόθηκαν την Τρίτη στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, δέκα μεγάλα πακέτα με σχολικές τσάντες και γραφική ύλη, από τα μέλη της Λέσχης Lions Kω.

Πρόκειται για μια συμβολική αλλά και ουσιαστική πράξη, που πρέπει να βρει μιμητές.

Τα σχολικά είδη θα διατεθούν σε μαθητές οικογενειών με οικονομική αδυναμία.

Ήδη έχουν καταγραφεί οι προτεραιότητες και οι ανάγκες και τις επόμενες μέρες τα παιδιά θα παραλάβουν τις σχολικές τους τσάντες γεμάτες τετράδια, μολύβια, ξυλομπογιές και μπλοκ ζωγραφικής!

Το πιο σημαντικό: θα τα πάρουν με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, διακριτικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες ή αντιπαροχές.

Γιατί η προσφορά και η αλληλεγγύη δεν έχουν αντίτιμο, πρέπει να είναι αθόρυβες.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, καλεί όσους πολίτες το επιθυμούν να φέρουν σχολικά είδη, στο μέτρο των δυνατοτήτων του κάθε πολίτη.

Να μην στερηθεί κανένα παιδί στην Κω τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά.

Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ &

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ