Προσφορά του ΣΕΠΕΚΩ στο Αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών Κω

8
967

Προσφορά του ΣΕΠΕΚΩ στο Αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών Κω

 

Μετά από υπόδειξη του μέλους της διοίκησης  Π.Σκουφεζή (υπεύθυνου του ΣΕΠΕΚΩ για την περιοχή του πρώην δήμου Ηρακλειδών), με την οποία συμφώνησαν και όλα τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, το σωματείο ανέλαβε να αποκαταστήσει τη βλάβη ενός αστυνομικού αυτοκινήτου τύπου τζιπ, για το αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών Κω.  Την Δευτέρα 17/2, μετά το πέρας των απαραίτητων εργασιών, το όχημα, ετοιμοπόλεμο πλέον,  παραδόθηκε στον διοικητή του τμήματος κ. Θ.Αρβανίτη. Η όλη εργασία έγινε από συνεργείο της περιοχής, κόστισε 1170 ευρώ και πληρώθηκε από το ταμείο του ΣΕΠΕΚΩ. Το όχημα παρέδωσαν στον κ. Αρβανίτη, ο πρόεδρος του σωματείου Β.Μανιάς, ο αντιπρόεδρος Σ.Κούρος (Λάρυ) και το μέλος του ΔΣ Π.Σκουφεζής.

Ο ΣΕΠΕΚΩ στηρίζει την ελληνική αστυνομία στο δύσκολο έργο που επιτελεί, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με την όξυνση των προβλημάτων στην περιοχή μας, και πάντα θα βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα αστυνομικό.

Το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά κάνατε γιατί όχι!! Αλλά καλό είναι να »παρακαλεσετε» σαν σωματείο την αστυνομία όταν κάνει ελέγχους το καλοκαίρι στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (άδεια μουσικής, βιβλιάρια, κτλ.) Να μπαίνουν στον κόπο να ελέγχουν και τα εστιατόρια και όχι μόνο τα μπαρακια. Είναι πολύ προσβλητικό να μας θεωρούν και να μας φέρονται σαν να είμαστε εγκληματίες

  2. Καλά τα λέει ο τυπος!!! Δεν είδα ποτέ η αστυνομία να κάνει ελέγχους στα εστιατόρια,μόνο στα μπαράκια λες και για τα εστιατόρια ισχύει άλλος νόμος!!

  3. Το ότι εν έτη 2020 το κράτος δεν πληρώνει 1200€ για να φτιάξει την ζημιά στα φρενα ενός παροπλισμένου περιπολικού και το πληρώνει ένας σύλλογος το βρίσκετε λογικό δλδ και επικεντροθήκατε στο ότι ελέγχουν τα μπαράκια και όχι τα εστιατόρια … Μετά μην παραπονιέστε γιατί αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά .. Βρε μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος …

  4. Η εστίαση είναι ο πρώτος τομέας σε ελέγχους στις κατηγορίες των επαγγελμάτων σύμφωνα με τα στοιχεία των αρμοδίων υπηρεσιών . Επίσης είναι και ο 13ος σε παραβατικότητα παρ’όλη τη συνεχή διαδικασία ελέγχων σε κάθε τομέα της . Στοιχεία για το έτος 2019 αν θέλεις σου τα στέλνω . Πάνω κάτω και ιδιαιτέρως πάνω για το νησί της Κω .
    Γραμματέας ΣΕΠΕ ΚΩ
    Σεγραίδος Γιώργος

    • Δεν θα διαφωνήσω κύριε σεγραιδο γιατί απλά δεν ασχολούμαι με τα νουμερα, εσύ ξέρεις καλύτερα. Απλα έχω βαρεθεί να ελέγχουν εμένα στο μπαρ μου κάθε χρονο,να μου ζητάνε την άδεια λειτουργίας την άδεια μουσικής τα βιβλιάρια ασθενείας και πότε μα ποτέ να μην ελέγχουν απ’όσο βλέπω κανένα εστιατόριο στην περιοχή μου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.