Γνωριμία και συζήτηση με τον συγγραφέα Τάκη Θεοδωρόπουλο, Κυριακή 6μμ στο Χάνι

2
100

Στο πλαίσιο των χειμερινών Ιπποκρατείων 2019-2020 το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ , οι Εκδόσεις Μεταίχμιο και το Πολύκεντρο Θαλασσινού σας προσκαλούν σε γνωριμία και συζήτηση με τον συγγραφέα Τάκη Θεοδωρόπουλο την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Κω .

Ο συγγραφέας θα μιλήσει για τα βιβλία του ‘’Τα Ελγίνεια και τα πορτοκάλια. Επίγονοι ή κληρονόμοι;΄΄ και ΄΄Σελάνα .Το μυθιστόρημα του Παρθενώνα΄΄.

Οι μαθητές της θεατρικής ομάδας του 1ου Ιπποκράτειου Λυκείου Κω και οι μαθητές του Γυμνασίου Αντιμάχειας θα διαβάσουν αποσπάσματα των βιβλίων και θ’ ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις του κοινού.

 

 

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το 2016, σε άρθρο του στην Καθημερινή, αποκάλεσε τον Κινέζο ακτιβιστή και καλλιτέχνη που κατέγραφε την οδύνη των προσφύγων στην Ελλάδα, Ai Wei-Wei, Πιθηκόμορφο Κινέζο, όπως και τις Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Αντζελίνα Τζολί που επισκέφθηκαν τα σημεία που κατέφθαναν οι πρόσφυγες στα Ελληνικά νησιά, ότι εκπροσώπησαν το μελό.
    https://www.kathimerini.gr/856551/opinion/epikairothta/politikh/vade-retro-papanas
    Και εις ανώτερα! Κανονίστε κυρία Σέβη, θέλουμε Μπογδάνο, Πορτοσάλτε, Μανραβέλη και Μπάμπη, Τρέμη και Μαρία Σπυράκη… γιά αντικειμενική ενημέρωση ΜΕΝΟΥΜΕΥΡΩΠΗΔΩΝ. Μη ξεχάσετε και την πρωταρχική συμβολή ΣΗΜΙΤΗ, ΓΑΠ και του όλου ΠΑΣΟΚ.

  2. δυστυχώς συνεχίζετε την αξιολύπητη στάση σας να προμοτάρετε την πολιτική της νέας δημοκρατίας, μέσω του ΔΟΠΑΒΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ