ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Dancing Star KIDS 2020: Επίσημη παρουσίαση Σοφία Σπυροπούλου, Αποστολία Τσαμπουνιάρη- Πρόγραμμα (Τα έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό!)

0
1105

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Το Σωματείο Χορού «Ακροβάτης» Κω σε συνεργασία με το Εργαστήρι χορού «Artista de Danca», έδωσαν σήμερα το μεσημέρι ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ στο lobby του Κos hotel junior suites στην πόλη της Κω, πριν την έναρξη του παιδικού διαγωνισμού χορού Dancing Star KIDS 2020 ο οποίος θα γίνει στις 19:00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Ilios Resort στο Τιγκάκι στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ χορού στο νησί μας.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι που περιλαμβάνει έξι κατηγορίες, με συμμετοχή παιδιών απ΄ όλη την Ελλάδα , κριτές θα είναι η Σοφία Σπυροπούλου Infinity Dance Project και ο Δημήτρης Πετρόπουλος από την Ακαδημία Ζειμπέκικου.

Η δράση ολοκληρώνεται με σεμινάριο χορού αύριο  Κυριακή 23 Φεβρουρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω.

Το φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα του διαγωνισμού θα διατεθούν στο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Κω και στο Σβουρένειο.

Στην συνέντευξη έγινε επίσημη παρουσίαση της πρωταθλήτριας λάτιν χορών Σοφίας Σπυροπούλου, ενός εκ των δύο κριτών του διαγωνισμού, των χορευτών από Ρόδο, Κρήτη, Κύπρο και Αθήνα, καθώς και το πρόγραμμα του τριήμερου φεστιβάλ 21-23/02.

«Στην παρούσα ομολογουμένως δύσκολη κοινωνικο-οικονομική συγκυρία, μια μεγάλη συλλογική πρωτοβουλία καθίσταται σημαντικός υποστηρικτής και αρωγός του πολιτισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι» προς όφελος της νέας γενιάς και εν γένει της τοπικής κοινωνίας.

Τα αποτελέσματα των ενεργειών και κοινών δράσεων που θα αναπτύξουμε θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην συνείδηση του κοινού που ασχολείται με τον χορό, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στον τόπο μας», όπως μας τόνισαν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ