Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών Από την Πέμπτη 5/3 έως την Τετάρτη 11/3

0
121

 

Πρόγραμμα προβολών 5/3 – 11/3/2020

Από την Πέμπτη 5/3 έως την Τετάρτη 11/3 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – JUST MERCY

Υπόθεση: Βασισμένο στο βραβευμένο μπεστ σέλερ του Μπράιαν Στίβενσον, η ταινία ακολουθεί τα βήματα του νεαρού δικηγόρου Μπράιαν Στίβενσον και τη μάχη του με τη δικαιοσύνη, που άφησε ιστορία. Μετά την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ, ο Μπράιαν θα μπορούσε να είχε επιλέξει μία προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία. Αντίθετα, κατευθύνεται στην Αλαμπάμα προκειμένου να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα, έχοντας την υποστήριξη της δικηγόρου Εύα Άνσλεϊ. Μία από τις πρώτες και πιο εκρηκτικές υποθέσεις που αναλαμβάνει, είναι εκείνη του Γουόλτερ ΜακΜίλαν, που το 1987, καταδικάζεται σε θάνατο για την περιβόητη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού,

Είδος: Δικαστικό Δράμα   Διάρκεια: 137′

Σκηνοθεσία: Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον

Ηθοποιοί: Μάικλ Μπι Τζόρνταν, Τζέιμι Φοξ, Μπρι Λάρσον, Τιμ Μπλέικ Νέλσον, Ρέιφ Σπαλ, Ρομπ Μόργκαν

Πέμπτη/Thursday 5/3  19:30

Σάββατο/Saturday 7/3  22:15

Κυριακή/Sunday 8/3 19:30

Δευτέρα/Monday 9/3  22:00

Τρίτη/Tuesday 10/3 19:15

 

O ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ |THE INVISIBLE MAN

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Υπόθεση: Η βραβευμένη με ΕΜΜΥ ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μος (Εμείς, The Handmaid’s Tale) πρωταγωνιστεί σε μια τρομακτική και σύγχρονη ιστορία εμμονής, η οποία αντλεί έμπνευση από το κλασικό, αρχετυπικό τέρας της Universal, τον Αόρατο Άνθρωπο.  Παγιδευμένη σε μια βίαιη, κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο και ευφυή επιστήμονα, η Σεσίλια Κας (Μος) καταφέρνει να αποδράσει μέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί, με τη βοήθεια της αδερφής της (Χάριετ Ντάιερ) ενός παιδικού της φίλου (Άλντις Χοτζ) και της μικρής του κόρης (Στορμ Ρέιντ). Όταν όμως ο βάναυσος πρώην σύντροφος της Σεσίλια (Όλιβερ Τζάκσον – Κόεν) αυτοκτονεί και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, η Σεσίλια υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα. Μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα αποβούν σχεδόν θανατηφόρες και θα απειλήσουν τις ζωές εκείνων για τους οποίους η Σεσίλια νοιάζεται. Η λογική της θα αρχίσει να κλονίζονται και θα προσπαθεί απελπισμένα να αποδείξει στον περίγυρό της ότι καταδιώκεται από μια αόρατη παρουσία που την στοιχειώνει.

Είδος: Θρίλερ    Διάρκεια: 110′

Σκηνοθεσία: Λι Γουάνελ

Ηθοποιοί: Ελίζαμπεθ Μος, Άλντις Χοτζ, Στορμ Ρέιντ, Χάριετ Ντάιερ, Όλιβερ Τζάκσον – Κόεν

 

Πέμπτη/Thursday 5/3  22:15

Σάββατο/Saturday 7/3  20:00

Κυριακή/Sunday 8/3 22:15

Δευτέρα/Monday 9/3  19:45

Τρίτη/Tuesday 10/3 22:00

Τετάρτη/Wednesday 11/3 22:00

 

 

 

SONIC Η ΤΑΙΝΙΑ | SONIC THE HEDGEHOG

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Σόνικ και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ (Τζέιμς Μάρσντεν) συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον διαβολικό Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ) και τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία. Στο έργο αυτό, κατάλληλο για όλη την οικογένεια πρωταγωνιστεί και η Τίκα Σούμφτερ.

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Δράσης    Διάρκεια: 99′

Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ

Ηθοποιοί: Τζέιμς Μάρσντεν, Τίκα Σούμφτερ, Τζιμ Κάρεϊ

Ηθοποιοί (Φωνές): Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Ντένης Μακρής, Χρήστος Πλαΐνης, Γιάννης Τσούτσιας

Σάββατο/Saturday 7/3  17:30

Κυριακή/Sunday 8/3 17:00

Τετάρτη/Wednesday 11/3 17:15

ΠΑΡΑΣΙΤΑ | PARASITE

4 ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΣΚΑΡ

Υπόθεση: Η οικογένεια των Κιμ είναι αγαπημένη, αλλά είναι όλοι τους άνεργοι και το μέλλον τους διαγράφεται ζοφερό. Ο γιος της οικογενείας βρίσκει δουλειά ως καθηγητής ιδιαιτέρων κι ελπίζει επιτέλους σε σταθερό εισόδημα. Κουβαλώντας τις προσδοκίες όλης του της οικογένειας, πηγαίνει για συνέντευξη στο σπίτι των Παρκ- ιδιοκτητών μια διεθνούς εταιρίας πληροφορικής, για να συναντήσει την κυρία του σπιτιού. Μετά την πρώτη αυτή συνάντηση, ξεκινάει ένας χείμαρρος ατυχών συμβάντων. Ένα απολαυστικό μείγμα μαύρης κωμωδίας, κοινωνικού σχολιασμού, σάτιρας κι αγωνίας, τα «Παράσιτα» είναι μια ταινία που αρνείται να κατηγοροποιηθεί σε κάποιο είδος ή ακόμα να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη. Απολύτως απρόβλεπτο στην πλοκή του, το αριστούργημα του Μπονγκ Τζουν Χο (Okja, Snowpiercer) δικαίως τιμήθηκε φέτος με το Χρυσό Φοίνικα και διεκδικεί υποψηφιότητες δημιουργώντας ταυτόχρονα ιστορία- πρόκειται για την πρώτη ταινία από την Κορέα που αποσπά τόσα διεθνή βραβεία.

Είδος: Κοινωνική, Κωμωδία     Διάρκεια: 132′

Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν-χο

Ηθοποιοί:  Σονγκ Κανγκ Χο, Λι Σουν Κιούν

Τετάρτη/Wednesday 11/3 19:30

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ