MYLOS beach bar: «Για αυτό το Παρασκευοσάββατο είμαστε στη δυσάρεστη θέση να αναστείλουμε τη βραδινή μας λειτουργία, λόγω της κατάστασης»

17
3089

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

      • αντί για DJs,να ‘παίζουν’ Master Cheff,Άγριες Μέλισσες σε οθόνες..Φως στο τούνελ και τα μεσημέρια Τουρκικές σαπουνόπερες ..όλα όμως, ανεξαιρέτως γνωριμιών,κερασμάτων,δικτυώσεων,εμβασμάτων..αλλά και υπόγειων διαδρομών.Θα ελέγχονται και τα γκιαμιά με ντεσιμπελόμετρο. Η Τρικαλοποήση του Νησιού έρχεται.

  1. Όταν ξεκινάει η σαιζόν στη Μύκονο η τοπική κοινωνία λέει τώρα το νησί και ο κόσμος εργάζεται κάνουμε υπομονή για τους επόμενους μήνες εδώ μόλις ξεκινάει η σαιζόν αρχίζουν τα τηλέφωνα προς της αρχές για ενοχλήσεις μουσικής κτλ.

  2. Καιρός για προσκυνηματικό Τουρισμό..πρέπει κάτι να βρούμε,ο Ιπποκράτης δεν μας 'βγαίνει'

    …μια ενορία,να εφεύρουμε ένα θαύμα,ενός Άγνωστου μέχρι τώρα Αγίου και στα ντεκς θα παρελαύνουν Παπάδες απ όλο τον κόσμο,δηλαδή πιο μάγκες είναι στην Τήνο , Αίγινα και Σύμη ?,?Αλλά με 14 ώρες από Πειραιά ,κατάστρωμα και φιλική τιμή 57 ευρώ μόνο οι …μελλοθάνατοι θα έρχονται.

      • Διάγνωση για τον τόπο βρηξες ντοκτορ ςΞέχασα ότι υπάρχει και σαν Ποδηλατικός προορισμός το νησί.. μασώντας τα αταράξ θα μπορείς να μετατρέψεις την πραγματικότητα…από γενεά σε γενεά….

  3. Δεν θα λειψει απο την πλειοψηφια ειδικα των εργαζομενων που θα μπρουν να κοιμουντε.Ετσι και αλλιως για αργοσχλους δημοσιους υπαλληλους ηταν και εχοντες που πηγαιναν μετα τις εισπραξεις για χαβαλε.Η απορια μου βασικα ειναι γιατι δεν μπρει να δουλεψουν μεχρι τις 12;Μια χαρα προγραμμα μπορουν να φτιαξουν μεχρι ττε.Ας αλαξουν τις ωρες υπνυ δεν πειραζει.Δεν θα γινουμε ολοι Μυκονος ουτε θα παρουμε πελατες απ τη Μυκονο .Καθε τοπος μπορει να εχει τους δικους του.

  4. Κριμα να καταγγελουν τα μαγαζια!!!Απασχολουυν προσωπικο ,τι θα γινει με την κατασταση αυτη;Ελεος με τα τηλ. στην αστυνομια απο καποιους φθονερους ανθρωπους.

  5. ….επειδή έχω χάσει επεισόδια μπορεί κάποιος ψύχραιμα και χωρίς ακρότητες να μας εξηγήσει τι συμβαινει;

  6. Γιατι δεν μπορει να γινουν νομιμα μαγαζια;Τι ακριβως τα εμποδιζει μπορει να εξηγησει καποιος;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ