Πικετοφορία για την απαγόρευση των διαδηλώσεων Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 19:00, με αφετηρία τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου

0
97

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

‘Εδρα: Κως-Πορφυρίου 21 ΤΚ 85300 Τηλ-Φαξ 2242022394 email:[email protected]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ

 

Το Εργατικό Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους και βιοπαλαιστές της περιοχής την κυβέρνηση της ΝΔ που τολμά να φέρει νομοσχέδιο-έκτρωμα στην Βουλή με αντιγραφές από τα διατάγματα της χούντας για να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις.!

Η κυβέρνηση της ΝΔ δυναμώνει την καταστολή συνεχίζοντας το δρόμο που άνοιξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το νόμο για το χτύπημα του δικαιώματος της Απεργίας. Προχωράει ένα βήμα μπροστά και ενισχύει παραπέρα το οπλοστάσιο ενάντια στο δικαίωμα των συνδικάτων και των εργαζομένων να οργανώνουν τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των αναγκών τους.

Είναι μεγάλο ΨΕΜΑ της κυβέρνησης, ότι τα μικρομάγαζα κλείνουν από τις διαδηλώσεις- κινητοποιήσεις, όταν και οι πέτρες ξέρουν ότι αυτά κλείνουν από την πολιτική που η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις εφάρμοσαν  κατά γράμμα που τα οδηγεί σε αφανισμό για να κυριεύσουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι

Αυτωνών παραγγελιά είναι αυτό το αντιδραστικό νομοσχέδιο.

Οι αντεργατικοί νόμοι που ψηφίζονται συνεχόμενα τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει ασφυξία στους εργαζόμενους.

Και επειδή θέλουν να τσακίζουν τη ζωή μας και κανένας να μη βγάζει άχνα. Να είμαστε με σκυμμένο κεφάλι, στο περιθώριο, χωρίς φωνή, χωρίς αντίδραση, να λέμε σε όλα ναι, να αποδεχόμαστε  χωρίς αντίδραση τους μισθούς πείνας, τις απολύσεις, τις εργασιακές σχέσεις λάστιχο, τη χειροτέρευση των συνθηκών δουλειάς, στοχεύουν τώρα να απαγορεύσουν τις διαδηλώσεις

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα προς την κυβέρνηση και τους μεγαλοεργοδότες πως οι εργατικοί αγώνες δεν μπαίνουν στο γύψο.

Η απαγόρευση των διαδηλώσεων ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Οι εργαζόμενοι, τα ταξικά σωματεία έχουν βρεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι με απαγορεύσεις και απειλές από κυβερνήσεις να συμμορφωθούν.. όσο όμως κι να προσπάθησαν δε κατάφεραν να βάλουν τους αγώνες στο γύψο… σπάσανε τα μούτρα τους!

Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας δεν πρόκειται να βάλουν δοσομετρητή στη μορφή και το περιεχόμενο των αγώνων τους.

Δε θα ζητήσουμε  άδεια από τα αφεντικά και τις κυβερνήσεις τους για να διαδηλώσουμε  απέναντι τους.

Το Εργατικό Κέντρο δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια .

Καλεί τα Σωματεία της περιοχής, και τους εργαζόμενους σε Πικετοφορία που διοργανώνει την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 19:00, με αφετηρία τα γραφεία του Εργατικού Κέντρου, Πορφυρίου 21.

Να είμαστε όλοι εκεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ