4.1 Miles: Δείτε το συγκλονιστικό ελληνικό ντοκιμαντέρ που διεκδικεί Όσκαρ (Ύμνος στην ανθρωπιά – ΒΙΝΤΕΟ)

20
1366

Η Ελληνίδα φοιτήτρια του Μπέρκλεϋ παρακολούθησε επί τρεις εβδομάδες τον κυβερνήτη Κυριάκο Παπαδόπουλο στο σκάφος του να καταβάλει δραματικές προσπάθειες για να σώσει τους πρόσφυγες

Στην τελική ευθεία για τα Όσκαρ βρίσκεται το συγκινητικό ντοκιμαντέρ μικρού μήκους της Δάφνης Ματζιαράκη «4.1 Miles», με θέμα το προσφυγικό, αφού συμπεριλήφθηκε τελικά στην πεντάδα που θα διεκδικήσει το πολυπόθητο αγαλματάκι.

«4,1 Μίλια» είναι η απόσταση που χωρίζει τις ακτές της Λέσβου από τα τουρκικά παράλια, αλλά και ο τίτλος της συγκλονιστικής καταγραφής των επιχειρήσεων των Λιμενικών Αρχών της Λέσβου και του κυβερνήτη Κυριάκου Παπαδόπουλου, οι οποίοι δίνουν καθημερινή μάχη για να σώσουν τους πρόσφυγες που προσπαθούν να φτάσουν στις ακτές του ελληνικού νησιού.

Η Ελληνίδα φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνιας, Δάφνη Ματζιαράκη, παρακολούθησε επί τρεις εβδομάδες τον Παπαδόπουλο στο σκάφος του να καταβάλει δραματικές προσπάθειες για να σώσει αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους.

Η υποψηφιότητά της ταλαντούχας δημιουργού ήταν εν μέρει αναμενόμενη, αφού είχε προηγηθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο η βράβευσή της με ένα από τα φοιτητικά Όσκαρ που δίνει κάθε χρόνο η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών σε σπουδαστές αμερικανικών πανεπιστημίων.

«Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ένας άνθρωπος που με έκανε να δω τη ζωή αλλιώς λόγω του κουράγιου, της δύναμης, του ήθους, της αφοσίωσης και της καλοσύνης του. Το αποτέλεσμα είναι το ντοκιμαντέρ μου, στο οποίο ο Κυριάκος είναι ο κεντρικός ήρωας» σημειώνει η ίδια στη σελίδα της στο Facebook περιγράφοντας την εμπειρία που έζησε στη Λέσβο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «4.1 Miles».

Δείτε το βίντεο με τα «4.1 μίλια» της Δάφνης Ματζιαράκη, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των NYT:

Το βιογραφικό της δημιουργού

Η νεαρή Ματζιαράκη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Μπέρκλεϊ και Διεθνείς Σχέσεις στο Μπρίστολ και στην Ελλάδα έχει εργαστεί σε ΣΚΑΪ και Καθημερινή.

Συγκεκριμένα, παρουσίαζε επί πέντε χρόνια το EuRaNEt, μια εκπομπή για ευρωπαϊκά θέματα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ενώ έκανε συχνά ανταποκρίσεις στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» με την ίδια θεματολογία.

Στη συνέχεια μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο αποτελεί την έδρα της και σήμερα, στέλνοντας παράλληλα θέματά της στην Καθημερινή.

ΠΗΓΗprotothema.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χιμπατζηδες ολο το ζωικο βασιλειο απο ασια και αφρικη.τι χαρα τρια λαλαλα

  2. 1)https://www.youtube.com/watch?v=EhZFRsYHJBU 2)https://odysseiatv.blogspot.de/2017/01/blog-post_88.html

  3. ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ, ΠΩΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

    ΝΑ ΠΟΥΜΕ Φ Ρ Ι Κ Η;
    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ‘Σ Ο Κ’;
    (Η ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΟΥ 2017, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ π ο τ έ τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ…)Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΟΧΗ, Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑ, Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΣ, ΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΦΑΝΕΙΣ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΧΘΕΣ, «ΙΔΑΝΙΚΗ» ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΣΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ…ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ…https://odysseiatv.blogspot.de/2017/01/blog-post_63.html

  4. Με διάταγμα ο Ν.Τραμπ έβαλε τέλος στην είσοδο μουσουλμάνων στις ΗΠΑ: «Εξαιρούνται οι Ελληνορθόδοξοι της Συρίας»!

    Το διάταγμα που υπέγραψε ο Τραμπ έχει την ονομασία «προστασία του έθνους έναντι της εισόδου ξένων τρομοκρατών στις ΗΠΑ» και προβλέπει την εισδοχή στις ΗΠΑ οποιουδήποτε πολίτη επτά μουσουλμανικών χωρών: του Ιράκ, του Ιράν, της Λιβύης, της Σομαλίας, του Σουδάν, της Συρίας και της Υεμένης.Συρίας και της Υεμένης.
    Στη Συρία θα υπάρχει εξαίρεση μόνο για τους Χριστιανούς (που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Ορθόδοξοι)

  5. Με διάταγμα ο Ν.Τραμπ έβαλε τέλος στην είσοδο μουσουλμάνων στις ΗΠΑ: «Εξαιρούνται οι Ελληνορθόδοξοι της Συρίας»!

    «Θέτω σε εφαρμογή νέα μέτρα ελέγχου για να μείνουν εκτός των ΗΠΑ οι ριζοσπάστες ισλαμιστές τρομοκράτες. Δεν τους θέλουμε εδώ», δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας επίσημης τελετής στο Πεντάγωνο για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου υπουργού Αμυνας, Τζέιμς Μάτις. «Θέλουμε να υποδεχόμαστε στη χώρα μας μόνον όσους θα την υποστηρίξουν και αγαπούν βαθιά τον λαό μας»

  6. YES! ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ… ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΠΑΥΛΟ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΒΑΣΙΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ;

    Βρε τα συντρόφια! Σε όλα μέσα είναι! Και με όλους μέσα! Τα οποία συντρόφια, μπορεί να μεγάλωσαν με το τραγούδι της Δημητριάδη «Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους» (μία στροφή του οποίου λέει «συθέμελα ρίχτε παλάτια και θρόνους»…), αλλά τώρα δε διστάζουν να κάνουν παρέα με τον πρίγκηπα Παύλο! Τον «Γλύξμπουργκ», όπως λένε στα –ζώντα- ΖΩΑ που τους πιστεύουν. Αλλά όχι εδώ, στην Αμέρικα, μακριά από τα… αδιάκριτα μάτια του συντροφάτου!
    Όπως ο σύντροφος (ή μήπως… βασιλοκομμουνιστής;) Παππάς, καλή ώρα. Καμαρώστε τον, κομπλεξικά κομμούνια!https://ethnikismos.net/2017/01/27/oh-yes-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%B1-%CE%BC%CE%B5/φωτο.

  7. Η τότε κυβέρνηση της χώρας, του σημιτικού Πασόκ, πρόδωσε την θυσία των Ηρώων «ευχαριστώντας την κυβέρνηση των ΗΠΑ». Σήμερα η κυβέρνηση του Τσίπρα και του Καμμένου, αλλά και οι δήθεν αντιπολιτευόμενοι της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστούν από την μία τους αμερικανούς για τα μνημόνια και από την άλλη προσβλέπουν σε μία συνεργασία θύτη – θύματος στο θέμα της ροής των λαθρομεταναστών.

  8. Ένας ακόμα νεκρός στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια, μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα.
    Νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (28/01) ένας Σύριος πρόσφυγας ο οποίος διέμενε στον καταυλισμό που έχει δημιουργεί στη Μόρια της Μυτιλήνης.Ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 46 ετών δεν ξύπνησε το πρωί και τον βρήκαν στη σκηνή του χωρίς τις αισθήσεις του.Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα ενώ στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής.Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης (24/01) είχε μεταφερθεί νεκρός στο νοσοκομείο ένας 22χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος διέμενε στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια.Ο 22χρονος δεν ξύπνησε το πρωί μαζί με τους άλλους μετανάστες με τους οποίους διέμενε στη σκηνή.
    Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/765879/mytilini-kai-deyteros-nekros-prosfygas-sti-moria#ixzz4X3Kv9HiU

  9. Είναι απολύτως αναγκαίο να κατανοήσει τάχιστα η βάση της Ελληνικής αριστεράς, αποστασιοποιούμενη από τις παγκοσμιοποιητικές ηγεσίες της, ότι διεθνιστικό καθήκον δεν είναι να φέρεις τον τρίτο κόσμο στην Ελλάδα, αλλά να πας στις χώρες τους να πολεμήσεις για την ανατροπή των συνθηκών εκεί. Ταυτοχρόνως να συντρίψεις μέσα στις δυτικές χώρες, το χρηματοπιστωτικό σύστημα χρέους και εκμετάλευσης, και να θέσεις φραγμούς στην πλανητική εξουσία των πολυεθνικών εταιριών. Αυτό μπορεί και οφείλει να πράξει η αριστερά των δυτικών μητροπόλεων: Να ελευθερώσει την Δύση και τον Τρίτο κόσμο μαζί με αυτήν. Επίσης πρέπει η αριστερά να ενηλικιωθεί ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις του 19ου αιώνα – όπως αυτήν του κομμουνιστικού μανιφέστου – ότι τάχα οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα και να συνειδητοποιήσει το προφανές, ότι το κεφάλαιο είναι αυτό που δεν έχει πατρίδα- και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να καταστρέψει τις πατρίδες των άλλων.http://www.freepen.gr/2016/08/blog-post_94.html?spref=fb

  10. Η πατρίδα είναι το πραγματικό σχολείο του Ανθρωπισμού, της Συμπάθειας η οποία ξεκινάει από τους οικείους για να φτάσει στα όρια της Ανθρωπότητας. Αν δεν αγαπάς την πατρίδα σου προκειμένου να αγαπήσεις τάχα την Ανθρωπότητα, θα διαπιστώσεις ότι έχεις γίνει ανίκανος να αγαπήσεις οτιδήποτε. (Καζαντζάκης)
    Το δικαίωμα να έχεις πατρίδα είναι ανθρώπινο δικαίωμα!
    Προστατέψτε την πατρίδα σας, προστατέψτε τον Άνθρωπο! Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς το συνανήκειν. Μην καταδεχθείτε να γίνετε θύματα του ευρωπαϊκού μηδενισμού. Τα ανθρώπινα δικαιώματα ως δικαιώματα του εκριζωμένου ατόμου είναι απάτη. Έχεις ως άνθρωπος δικαιώματα αν προηγουμένως έχεις απαρνηθεί την προϋπόθεση της ανθρωπινότητας, δηλαδή την πατρίδα σου; Δικαιώματα του ανθρώπου χωρίς άνθρωπο;

  11. το δικαίωμα να έχεις πατρίδα... 3.http://www.freepen.gr/2016/08/blog-post_94.html?spref=fb

    Πατρίδα μας είναι η Ελλάς, πνευματική πατρίδα της ιδέας του Ανθρώπου που ασπάσθηκαν οι λαοί της Ευρώπης. Όμως σήμερα η Ευρώπη διοικείται από μια πολιτική ηγεσία σοφιστών εκπαιδευμένων στην μετατόπιση των εννοιών , στην προπαγάνδα και στις μεθόδους του ψυχολογικού πολέμου.
    Με εκτελεστικά όργανα πολλές(όχι όλες) προδοτικές κυβερνήσεις και μίσθαρνες «μη κυβερνητικές οργανώσεις», με συμμάχους τους βαρόνους του κεφαλαίου που ελέγχουν την παραγωγή και την ροή του χρήματος, οι στρατευμένοι σοφιστές των Βρυξελλών μεθοδεύουν, με αμείλικτη συνέπεια, την δημογραφική, πολιτική, και πολιτισμική μετάλλαξη της Ευρώπης εις άλλον είδος.
    Οι πλέον προδοτικές απ’ όλες τις κυβερνήσεις της Ευρώπης είναι οι ελληνικές από την εποχή του Σημίτη και μετά. Προδοτική είναι η κυβέρνηση που με πρόθεση υπηρετεί την παγκοσμιοποίηση ενώ η εντολή που έχει λάβει από τους πολίτες είναι να υπηρετεί το έθνος και τον λαό.

  12. το δικαίωμα να έχεις πατρίδα... 4.http://www.freepen.gr/2016/08/blog-post_94.html?spref=fb

    Το φως της Ελλάδος βρίσκεται σήμερα στα αντιστασιακά κινήματα και έθνη της Ευρώπης που αντιστέκονται στην συγκαλυμμένη δικτατορία των Βρυξελλών. Ένας γενναίος αρχηγός κράτους αναδεικνύεται σήμερα με τη σκέψη και τα έργα του σε πολιτικό αρχηγό της αντίστασης. Ο Victor Orban της Ουγγαρίας. Δίπλα του έχει δυνατούς διανοούμενους, όπως τον Zsolt Bayer, συγγραφέα και συνιδρυτή του κυβερνώντος κόμματος. Ας του δώσουμε το βήμα: «ένας εμφύλιος πόλεμος που θα διαρκέσει πολλά χρόνια» είπε 10-1-2016 στην ουγγρική τηλεόραση ο Βayer «είναι ο στόχος της βρώμικης πλανητικής δύναμης για την Ευρώπη.
    Οι μεσανατολικές χώρες αποσταθεροποιήθηκαν με πρόθεση για να δημιουργηθεί μαζική ποσότητα προσφύγων – όμως μόνο με την βοήθεια διακινητών ανθρώπων, μιας καλοστημένης προπαγανδιστικής εκστρατείας, και προδοτικούς πολιτικούς, έφτασαν ευρωπαϊκές χώρες να πεισθούν να αυτοκτονήσουν. Άρχισαν με την Γερμανία, για να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα.

  13. το δικαίωμα να έχεις πατρίδα... 5.http://www.freepen.gr/2016/08/blog-post_94.html?spref=fb

    Χρειάσθηκαν 10 δις δολάρια, χιλιάδες μυστικοί πράκτορες, διακινητές και συνεργασία με την ευρωπαϊκή ελίτ, Juncker, Sarkozy, Merkel…Μόνοι μας εμείς οι Ούγγροι δεν έχουμε την δύναμη να αντιμετωπίσουμε το πλανητικό κτήνος. Όλα τα έθνη της Ευρώπης θα πρέπει να συνεργαστούν γι’ αυτό».Στο ίδιο πνεύμα έγινε 15-3-2016 και η διακήρυξη του Orban: « Η Ευρώπη απειλείται από την μετανάστευση που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και τον Χριστιανικό πολιτισμό της. Έγινε ενορχηστρωμένη επιχείρηση για να μεταφερθούν οι μετανάστες στην Ευρώπη, (σε προηγούμενη καταγγελία του ο Orban είχε δείξει επί του προκειμένου τον Σόρος, τους διακινητές, την ευρωπαϊκή ελίτ) .Φταίει η κοσμοπολίτικη μεταναστευτική πολιτική των Βρυξελλών. Η Ευρώπη δεν είναι ελεύθερη, φοράει φίμωτρο σε όσους λένε ότι δεν είναι πρόσφυγες, και ότι δεκάδες εκατομμύρια είναι έτοιμοι να έλθουν εδώ, ότι η μετανάστευση δεν είναι τυχαία αλλά προσχεδιασμένη και ενορχηστρωμένη. Απαγορεύεται να μιλάς για επαναδημιουργία των εθνοτικών θεμελίων της Ευρώπης. Οι Βρυξέλλες καταβροχθίζουν την εθνική μας κυριαρχία.

  14. το δικαίωμα να έχεις πατρίδα... 6.http://www.freepen.gr/2016/08/blog-post_94.html?spref=fb

    Οι σημερινοί εχθροί της ελευθερίας είναι διαφορετικής πάστας από τους αυτοκρατορικούς κυβερνήτες των παλαιών εποχών ή τους τυραννικούς ηγέτες του σοβιετικού συστήματος. Δεν μας φυλακίζουν, δεν στέλνουν τάνκς… Σήμερα αρκούν οι βομβαρδισμοί των Μ.Μ.Ε, οι καταγγελίες, οι απειλές, και οι εκβιασμοί.
    Όμως οι λαοί της Ευρώπης αφυπνίζονται και θα ανακαταλάβουν σύντομα το έδαφος.
    Η Ευρώπη είναι μια κοινότητα των χριστιανικών, ελεύθερων και ανεξάρτητων εθνών, της ισότητας ανδρών και γυναικών, της υπερηφάνειας και της ταπεινοφροσύνης, της δικαιοσύνης και του ελέους… Η μαζική μετανάστευση είναι μια διαρκής ροή νερού που επίμονα διαβρώνει τις ακτές. Είναι μεταμφιεσμένη ως ένας ανθρωπιστικός σκοπός, αλλά η αληθινή φύση της είναι η κατάληψη των εδαφών μας… Όμως εκείνοι που έχουν έλθει εδώ, με πρόθεση να αλλάξουν την χώρα μας με τη βία και χωρίς την θέληση μας, θα βρίσκουν πάντα αντίσταση. Ο κύριος κίνδυνος προέρχεται από τον φανατικό διεθνισμό των Βρυξελλών.

  15. το δικαίωμα να έχεις πατρίδα... 7.http://www.freepen.gr/2016/08/blog-post_94.html?spref=fb

    Έχει έλθει η ώρα να συναχθούν οι σύμμαχοί μας. Για να σηκώσουμε την σημαία των περήφανων Εθνών. Καλούμε κάθε πολίτη της Ουγγαρίας να ενωθεί και κάθε ευρωπαϊκό έθνος να ενωθεί. Εμείς οι λαοί της Ευρώπης δεν μπορεί να είμαστε ελεύθεροι ατομικά αν δεν είμαστε ελεύθεροι μαζί. Σήμερα είναι γραμμένο στο βιβλίο της μοίρας, ότι κρυφές, απρόσωπες παγκόσμιες δυνάμεις, θα εξαλείψουν κάθε τι που είναι μοναδικό, αυτόνομο, πανάρχαιο και εθνικό. Θέλουν να αναμείξουν πολιτισμούς, θρησκείες, και πληθυσμούς, μέχρι που η πολύπλευρη και περήφανη Ευρώπη μας, να γίνει αναιμική και υπάκουη. Να νικήσουμε, να ξαναγράψουμε και να αλλάξουμε την τύχη που προορίζεται για μας. Πρέπει να ανασύρουμε την αρχαία αρετή του θάρρους. Το ερώτημα από το οποίο εξαρτάται το μέλλον της Ευρώπης: Θα είμαστε σκλάβοι ή ελεύθεροι; Αυτό είναι το ερώτημα.
    Δώστε εσείς την απάντηση.

  16. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ -ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!!

  17. Ρε τις κατσαρίδες!
    Αν δείτε το βίντεο σε κάποια φάση ακούγονται οι κατσαρίδες που έχουν μαζευτεί στο λιμάνι, ο καπετάνιος δεν το πιστεύει και διατάζει απόπλου…..Οι κατσαρίδες πήγαν πάνω από τους ανθρώπους να τραμπουκισουν ….
    Φασίστες + νεοναζί =χρυσή πορδή
    Ψευτοελληνες και κοπριτες

  18. Άσε πού επικρατεί φόβος….. Μόλις είδε ο χρυσοπορδητης το βίντεο γέμισε με χρυσοπορδητικα σχόλια…Ουστ
    Έξω οι φασίστες από το νησί

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ