Κατεβαίνουν με τα τρακτέρ σε κινητοποιήσεις στην πόλη Αγρότες-Κτηνοτρόφοι-Αλιείς-Μελισσοκόμοι της Κω

11
3138

Παγκωακό κάλεσμα των ανθρώπων του πρωτογενή τομέα κατά των μέτρων της κυβέρνησης των οποίων η υλοποίηση ισοδυναμεί με καταστροφή του αγροτικού κόσμου.

Πέμπτη, 02.02.2017

Ώρα: 10π.μ.

Σημείο συνάντησης: Ζηπάρι 9.30π.μ.

Αγροτικός Συνεταιρισμός 10π.μ.

Φορείς: Αγροτικός Σύλλογος, Σύλλογος Αλιέων, Κτηνοτροφικός Σύλλογος, Μελισσοκομικός Σύλλογος

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάθε χρόνο τα ίδια!!Αφού φάγαμε τις επιδοτήσεις στα μπουζούκια και στις καγιεν,ας κλείσουμε τους δρόμους να ταλαιπωρηθεί ο κόσμος χωρίς λόγο…

  2. τον έναν και μοναδικό μεταπολεμικό Ηγέτη της χώρας, που χάρισε τα χρέη της αγροτιάς: τον Γεώργιο Παπαδόπουλο! Τα χρέη που χαρίστηκαν ήταν 7.764.650.000 δρχ. και αφορούσαν 643.844 αγροτικές οικογένειες, που μέχρι τότε βρίσκονταν με τη θηλιά στον λαιμό!Έτσι, απελευθερώθηκαν οι αγρότες από τα δεσμά τους και μπόρεσαν να πετύχουν τα επόμενα χρόνια την πολυπόθητη αυτάρκεια της Ελλάδος σε αγροτικά-κτηνοτροφικά προϊόντα, συντελώντας έτσι στο «ελληνικό οικονομικό θαύμα» που πέτυχε η 7ετία. Παράλληλα, και σε συνδυασμό με τα έργα που έγιναν στην ύπαιθρο (εξηλεκτρισμού μέχρι το τελευταίο χωριό -ο γράφων είδε… φως για πρώτη φορά στην ζωή του το 1969-, υδρεύσεως, οδοποιίας, κ.λπ.), οι αγρότες έγιναν κύριοι της γης τους και απόκτησαν μεγάλη αγοραστική δύναμη.

    • Στον κόσμο του ο νοσταλγός της χούντας…Έλα με έγκυρες πηγές και στοιχεία και όχι με άρθρα από ναζιστομπλόγκ αμοιβάδα…

  3. ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΙΜΕΛ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.ΑΥΤΟΙ [ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ] ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ .

  4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ….. ΤΗ ΒΙΜΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ,ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ …..
    ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ!
    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ….ΤΗΝ ΕΘΑΨΑΝ!
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ….ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!

  5. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ[ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΕΟΝ] ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ……ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ…ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!!!

  6. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ