Σύλλογος Γαστρονομίας Κω ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: Δελτίο τύπου

0
1072

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Την  πίτα  του  έκοψε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου,  ο Σύλλογος  Γαστρονομίας        Κω   ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ παρουσία  του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη   Κώου και  Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, του Αντιδημάρχου Τουρισμού κου  Σιφάκη, της  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης   ΟΡΑΜΑ κας Ρούφα ,  του Προέδρου της Μαρίνας  κου Μαραγκού, του Προέδρου  της ΔΕΥΑΚ κου Κιάρη,  της  αντιπροέδρου του ΔΟΠΑΒΣ  κας Χατζηχριστοφή, των μελών  και των φίλων του.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης  απονεμήθηκαν  από τον Δήμο Κω  τιμητικές διακρίσεις  σε όσους συμμετείχαν  στο  Καλοκαιρινό Γαστρονομικό Φεστιβάλ, το οποίο  διοργανώθηκε  υπό την αιγίδα του Δήμου  και ήταν ενταγμένο  στα  Ιπποκράτεια 2016.

Επίσης  ο  Σύλλογος  μας απένειμε  στον  Δήμο  Κω, τον ΔΟΠΑΒΣ  και την Μαρίνα ΑΕ ευχαριστήριο αναμνηστικό για  την πολύτιμη  βοήθεια  τους στην διάρκεια των εκδηλώσεων. Ιδιαίτερα, ευχαριστεί την  κα  Χατζηχριστοφή αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, τον  κο Μαραγκό  πρόεδρο της ΜΑΡΙΝΑ ΑΕ, την κα  Πη   πρόεδρο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και τον κο  Πόγια  πρόεδρο  της Τοπικής  Κοινότητας Καρδάμαινας,  χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση των  οποίων δεν  θα ήταν δυνατή η επιτυχία των εκδηλώσεων .

Ευχαριστούμε τα  μέλη   και  του φίλους για την παρουσία τους, ιδιαιτέρως   την  κα  Σβύνου για την παραχώρηση της αίθουσας στο  ξενοδοχείο Μαριτίνα,  τον  φούρνο Γιαννιώτικο  για την πίτα και  την κα Κοκκινοβασίλη   για το  δώρο από το κατάστημα COSTA  BODA.

Για το Δ.Σ

Ο πρόεδρος

Μιχ. Ποταμούσης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ