Ορφέας: Σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι»

0
1076

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 9/2-15/2/2017

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 9/2 έως και την Τετάρτη 15/2 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

Σε Παγκόσμια Πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη αισθηματική ταινία «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» του Τζέιμς Φόλεϊ με τους Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Κιμ Μπέισινγκερ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Ρίτα Όρα, Μαξ Μαρτίνι.
Υπόθεση: Στο δεύτερο μέρος της τριλογίας η Αναστάζια Στιλ αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί. Γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεών, ενώ ο Γκρέι παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες.Το ερώτημα είναι «Μπορεί τελικά η αγάπη να θριαμβεύσει και να αλλάξει έναν άνθρωπο;»
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ
Προβολές 2D
Πέμπτη 9/2: 19:30 & 22:00 Παρασκευή 10/2: 19:30 & 22:00 Σάββατο 11/2: 19:30 & 22:00 Κυριακή 12/2: 19:30 & 22:00 Δευτέρα 13/2: 19:30 & 22:00 Τρίτη 14/2: 19:30 & 22:00 Τετάρτη 15/2: 19:30 & 22:00

Ενώ συνεχίζεται το μουσικό υπερθέαμα κινουμένων σχεδίων «Tραγούδα!» του Γκαρθ Τζένινγκς στην μεταγλωττισμένη έκδοση με τις φωνές των Θέμη Γεωργαντά, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Ντένη Μακρή, Σπύρο Μπίμπιλα. Το μουσικό μέρος της ταινίας είναι στην αγγλική έκδοση με τις φωνές των Σκάρλετ Τζόχανσον, Τάρον Έγκερτον, Μάθιου Μακόναχι, Ρις Γουίδερσπουν, Νικ Όφερμαν, Σεθ Μακφάρλαν, Τζον Σ. Ράιλι
Υπόθεση: Σε έναν κόσμο σαν τον δικό μας, αλλά κατοικημένο αποκλειστικά από ζώα, ο Μπάστερ Μουν, ένα ζωηρό κοάλα, προεδρεύει σε ένα πάλαι ποτέ μέγα θέατρο, που όμως περνάει μεγάλη κρίση. Λίγο οπτιμιστής, λίγο απατεωνάκος, αλλά αγαπάει το θέατρο του όσο τίποτα άλλο, Ο Μουν θα κάνει τα πάντα για να το διατηρήσει. Αυτό που του έρχεται στο μυαλό του, μήπως και σώσει την κατάσταση, είναι να διοργανώσει τον μεγαλύτερο τραγουδιστικό διαγωνισμό του κόσμου. Η Illumination Entertainment (το στούντιο που μας έφερε τα υπέροχα (Εγώ, ο Απαισιότατος, Minions, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε) και η Universal Pictures μάς υπόσχονται πολλή μουσική και ακόμα περισσότερα πασίγνωστα τραγούδια για τις φετινές γιορτές σε ένα απολαυστικό animation για μικρούς και μεγάλους.
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.
Προβολές 2D
Σάββατο 11/2: 17:15 Κυριακή 12/2: 17:15
Σας Περιμένουμε!
Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ