ΣΕΠΕ Κω: Αθέμιτος ανταγωνισμός με τις εκδηλώσεις στη Λέσχη Αξ/κών – Συνάντηση με Διοικητή 80 ΑΔΤΕ

58
5311

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕΠΕΚΩ ΜΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟ

 

Την περασμένη Τρίτη (7 Φεβρουαρίου 2017) και μετά από αίτημα του, ο ΣΕΠΕΚΩ συναντήθηκε με τον ταξίαρχο Κω κ. Στέλιο Σεριεντάνη. Στην πρώτη επαφή του σωματείου με τον διοικητή της ταξιαρχίας ετέθη το θέμα του αθέμιτου ανταγωνισμού που δημιουργεί η λέσχη των αξιωματικών στις τοπικές επιχειρήσεις εστίασης με τη συμμετοχή της στη διοργάνωση δεξιώσεων και χοροεσπερίδων κάθε μορφής και σε όποιο άτομο ή σύλλογο το ζητήσει. Είναι προφανές ότι ο κάθε επιχειρηματίας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί στις τιμές τη λέσχη η οποία δεν χρειάζεται να πληρώνει σερβιτόρους, μαγείρους και λοιπό προσωπικό, ούτε ενοίκια και γενικότερα είναι άλλη η λειτουργία της και άλλος ο ρόλος της. Ούτε είναι δουλειά των στρατεύσιμων νέων να στερούν το μεροκάματο από τις αντίστοιχες ειδικότητες εργαζομένων που μόλις προαναφέραμε.

Ο ταξίαρχος κατανόησε πλήρως το σκεπτικό του σωματείου και μας διαβεβαίωσε ότι πέρα από τρεις ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις τέτοιου είδους μέσα στο μήνα που διανύουμε, η λέσχη θα πάψει να λειτουργεί ανταγωνιστικά προς την τοπική αγορά εστίασης.

Το σωματείο εκπροσώπησε στη συνάντηση ο πρόεδρος Μανιάς Βασίλης.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ταξίαρχο για την εποικοδομητική συζήτηση και την κατανόηση που επέδειξε και τον διαβεβαιώνουμε ότι ο ΣΕΠΕΚΩ οποτεδήποτε χρειαστεί θα είναι δίπλα στην ταξιαρχία της Κω.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και για να βγάλει ο εστιάτορας μεροκάματο (γιατί δεν δουλεύει μόνο για τους σερβιτόρους και τους μαγείρους του όπως με υποκρισία λέει) πρέπει όλοι εμείς, οι πολίτες και μέλη των σωματείων να πληρώνουμε τα σπασμένα. Εγώ θα πρότεινα να επιτρέπεται η χρήση της Λέσχης στα μη κερδοσκοπικά σωματεία και θα παρακαλούσα τον κύριο Ταξίαρχο να το λάβει υπ΄ όψη του.

    • Εάν θέλετε πελάτες σε περίοδο κρίσης κατεβάστε τις τιμές και χτυπάτε και καμιά απόδειξη...

      Και από ποιότητα, ακόμα και Μουσακά μερικοί σερβίρουν κατεψυγμένο και γιαπράκια κονσέρβα γιαλατζί…

  2. Κυριε Μανια με τα εκατοντάδες τραπεζοκαθισματα στην πλατεια ελευθεριας γιατι δεν μιλατε?απο 40 εγιναν 140 και σας ενοχλεί η ταξιαρχια?

    • Χωρίς δημοτική αστυνομία και τις βραδινές ώρες μερικοί πονηροί με μια τρύπα μαγαζί απλώνουν εκατοντάδες καθίσματα.

      Ανομία, πεζόδρομοι γεμάτοι τραπέζια και καρέκλες γιατί δεν υπάρχει έλεγχος από τον Δήμο.

  3. Πρόβλημα δεν έχουν μόνο οι επιχειρήσεις που μαστίζονται από την κρίση αλλά όλος ο πληθυσμός της Κω. Πρόβλημα κατά συνέπεια έχουν και οι δεκάδες φορείς και σύλλογοι του νησιού, που για να επιβιώσουν και να προσφέρουν το κοινωνικό τους έργο αναγκάζονται να διοργανώνουν εκδηλώσεις σε χώρους που είναι οικονομικοί και δεν επιβαρύνουν τις τσέπες των μελών τους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην εκκλησία και στο στρατό που παραχωρούν τις αίθουσες τους για την τέλεση κοινωνικών εκδηλώσεων αφουγκραζόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση. Οι επιχειρήσεις που σέβονται τον κόπο και τη προσπάθεια του συλλόγων, όπως για παράδειγμα η «Νέα Φαντασία» είναι σχεδόν πάντα κλεισμένη από εκδηλώσεις. Είναι μέγα λάθος κύριε Μανιά να στοχοποιείτε την Ταξιαρχία και κατ’ επέκταση τις Ένοπλες Δυνάμεις διότι λόγω 10 εκδηλώσεων που έγιναν στη Στρατιωτική Λέσχη εσείς καταστρέφεστε οικονομικά.

  4. Είναι μέγα λάθος κύριε Μανιά να στοχοποιείτε την Ταξιαρχία και κατ’ επέκταση τις Ένοπλες Δυνάμεις διότι λόγω 10 εκδηλώσεων που έγιναν στη Στρατιωτική Λέσχη εσείς καταστρέφεστε οικονομικά. Εκατοντάδες επιχειρήσεις του νησιού, ειδικά το χειμώνα, επιβιώνουν αποκλειστικά από τα έσοδα που εισπράττουν τόσο από τις Στρατιωτικές Μονάδες όσο και από τους ίδιους τους Στρατιωτικούς μεμονωμένα. Θα θέλαμε μια πιο λογική αντιμετώπιση της κατάστασης από τον πρόεδρο του ΣΕΠΕΚΩ, εκτός αν οι απόψεις είναι προσωπικές. Ψάξτε αλλού για αθέμιτο ανταγωνισμό και αφήστε του το πιο υγιές κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας να κάνει τη δουλειά του.

  5. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!

  6. ….Αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα βαρεσουν κανονια!!!
    Ελπιζω ο ταξιαρχος να κανει το σωστο!!

    • Οι εστιάτορες δουλεύουν όλο το καλοκαίρι και δεν βγαίνουν και περιμένουν τον χειμώνα για να βγάλουν τα σπασμένα εις βάρος των σωματείων και των μελών τους;

  7. Κύριε Ταξίαρχε ο κόσμος θέλει να κάνει τις βραδιές του στη Λέσχη και όχι στα εστιατόρια (τα λίγα που είναι το χειμώνα) και να τρώει αυτά που θα του ετοιμάσουν τα φανταράκια και όχι αυτά που άφησαν οι εστιάτορες στα ψυγεία τους από το καλοκαίρι.

  8. Κυριοι εστιατορες δεν καταλαβα για ποιο λογο τα σωματια και οι συλογοι θα πρεπει να κανουν εκδηλωσεις στα μαγαζιασας? Ρωτησατε ποτε να μαθετε τις αναγκες τους και που βρισκουν τα χρηματα? Ποτε και πως βοηθατε εσεις? Απο την στιγμη που ειναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΚΑ ΣΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΣΕΒΕΣΤΕ ΑΥΤΟ.Εχετε μαθει στην κλαψα και μονο για την παρτι σας.

  9. Κύριε Ταξίαρχε Κω μη κάνεις πίσω.
    Και οι Σύλλογοι είναι μη κερδοσκοπικές ομάδες όπως γράφει ο φίλος πιο πάνω. Τα λίγα λεφτά που περισσεύουν τα κάνουν δωρεές. Το ξέρω πολύ καλά αυτό. Τουλάχιστον οι φαντάροι – σερβιτόροι μιλούν Ελληνικά.
    Τι προσφέρουν οι «συμπαθείς» επαγγελματίες του κλάδου.
    Μπόμπες (δηλητήρια) ποτά στα Εξάρχεια και στα Μπαράκια, καφέδες αγνώστου προέλευσης στις Καφετέριες, κάκιστης ποιότητας κατεψυγμένα προϊόντα στα φαγάδικα, τιμές κλεψιά και χωρίς απόδειξη !!!
    Ας αφήσουν τα κλάματα και πρώτα να παίξουν σωστά το παιχνίδι, έτσι;

  10. Κυριοι ΣΕΠΕ γιατι δε σας ενοχλει και η αιθουσα της εκκλησιαςστην Αντιμαχεια οπου γινονται χοροσπεριδες και γλεντια γαμων?

  11. Όλη η πολη μπουγέλο…για να μην πω τιποτε αλλο.
    Ο Μανίας και ο συλλογος του ενοχλήθηκε απο την ταξιαρχία,κοιτα Βασίλη το Μουσείο την πλατεια Ελευθερίας αυτη τη στιγμή μονο δεντρα απο ομπρελες βλέπεις.Αλλα εκει ομερτά!!! Δείτε τα νυχτερινα μαγαζιά αλλη ομερτα εκει…

  12. ο ταξιαρχος αλλαζει σε ενα μηνα οποτε οτι και να πει δεν ισχυει,δεν καταλαβα τους μαγαζατορες της τοπικης κοινωνιας ,πονεσατε; ζοριστηκατε; ειστε εσεις σωστοι απεναντι στους πελατες σας; γεματοι παρατυπιες και πανακριβοι ,αρα γιατι να γινει αυτο που ζητατε; ετσι οπως τα κανατε καλα να παθετε οχι θα κανουν σε εσας εκδηλωσεις με τον καφε στα 3,5 ευρω …και εσεις κυριοι του στρατου πολυ γρηγορα πηρατε την αποφαση ,δειξτε πυγμη επιτελους ……

  13. κυριοι του ΣΕΠΕ τι γλειψ ριχνετε στο τελος της επιστολης ; χαχαχαχ επειδη ο ταξιαρχος ειναι κωος και σκεφτεται πως θα κυκλοφορει σε ενα χρονο αναμεσα σας; αλλα ο επομενος δεν θα ειναι απο το νησι και θα δεις μετα τις 25 μαρτιου που θα παει η συμφωνια χαχαχ ……αντι να βρειτε τροπο να μαζεψετε κοσμο κανετε ζημια και στα σχολεια και στους αθλητικους συλλογους που θελουν να δωσουν λιγο χαρα στα παιδια, μηπως ειναι ψεμματα οτι ζητατε 200 και 300 ευρω μονο για το κλεισιμο της αιθουσας; να υπενθυμησω περσινη αποκριατικη εκδηλωση σε μεγαλο ξενοδοχειο που πηρε πανω απο 300 ευρω για το κλεισιμο της αιθουσας και δεν ειχε ουτε τραπεζομαντηλα στα τραπεζια; και εσεις κυριοι που θα ειστε στο πλευρο του στρατου οποτε χρειαστει,7 χρονια κρισης εχουμε δεν σας ειδα σε κανενα μαγαζι της πολης να εχει ειδικες τιμες για στρατιωτες ,τι περιμενετε να σας το ζητησουν;

  14. Υπάρχει Πάγια Διαταγή περί της λειτουργίας της Λέσχης και της διάθεσής της. Ας την διαβάσουν όλοι καλά και θα λυθούν τα πάσης φύσεως προβλήματα. Ας εφαρμοστεί κατά γράμμα ο νόμος και κανείς δεν θα μείνει παραπονε μένος. Όπως και να το κάνουμε άλλο τα σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που θα κόψουν μία πίτα τέλος πάντων και άλλο οι συγκεντρώσεις παρεών στο όνομα κάποιου συλλόγου ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ , λαχειοφόρες αγορές και μπουζούκια και χορό στο τσακίρ κέφι. Για αυτά υπάρχουν άλλα μαγαζιά από τα οποία ο καθένας μπορεί να κάνει την επιλογή του διότι εάν πάρεις θα πρέπει και να δώσεις.

    • ΕΔΩ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ!!!!!!!

  15. βρε παιδια μονο αυτο το προβλημα εχουμε . απο που να αρχισουμε απο τα ζαχαροπλαστεια τουs φουρνουs που εχουν γινει καφετεριεs τα βενζιναδικα τα προποτζιδικα που κανουν και ντελιβερι .την πλατεια ελευθεριαs που εχει βαλει τρειs φορεs παραπανω καρεκλεs τηνπλατεια κονιτσηs που εχουν κανει τα πεζοδρομια μαγαζια κλεινονταs τα με ανεμοφραχτεs . εμειs για να παρουμε αδειεs μαs μαS γα….σ……νε και ποσα αλλα ακομα . και τα βαζετε με τον προεδρο αντι να τα βαζετε με τον δημο η΄΄ την αστυνομια που δεν κανει ελεγχουs ΥΓ . ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ .

  16. Καλά τα λέει ο κύριος Μανιας ,τα φανταράκια θα τα χουμε να μας σερβίρουν και να τρώει η μισή ΚΩΣ με τρία ευρώ ;με πιο δικαίωμα αυτό είναι ανήκουστο τι δουλειά έχει ο κάθε πολίτης να τρώει καθημερινώς στη λέσχη ο στρατός είναι για να φυλάει τα σύνορα μας όχι να βάζει τα παιδιά μας να κάνουν τον υπηρέτη στο κάθενα εκεί μέσα αιντε λοιπόν ξεκολατε !!

  17. ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣ ΖΗΤΑΜΕ! ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ , ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΙΔΙΑ ΝΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΔΕΣΠΟΤΑ,ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΟΠΟΥ Κ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ

  18. ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ Κ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΝΑ ΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

  19. Κυριε δημοσιογραφε βαλε και καμια φωτογραφια απο τηναιθουσα της εκκλησιας στην αντιμαχια και οχι μονο οπου γινονται χοροσπεριδες και γλεντια γαμων . ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ

  20. Ο κ. Μανιάς μεταξύ άλλων μετέφερε στον κ. Ταξίαρχο και τις εντυπώσεις του από την εκδήλωση του σχολείου του παιδιού του στην Στρατιωτική Λέσχη όπου ήταν παρευρισκόμενος?? Αν ήταν τόσο αντίθετος δεν χρειαζόταν να πάει ούτε να διασκεδάσει και φυσικά ούτε να πληρώσει το ελάχιστο αντίτιμο, γιατί στην Λέσχη δεν πληρώνεις ΑΕΡΑ μόνο και μόνο για να κλείσεις ημερομηνία…

  21. και κατι αλλο κυριε κιαρη που επρεπε να το δεις ,δεν προσφωνειτε ταξιαρχος ,αλλα κυριος ταξιαρχος ,δεν καταλαβα τι ειναι κανα φιλαρακι σου; αυτην την στιγμη τον αναφερεςι ως θεσμο,αντε γιατι τα εχετε ισοπεδωσει ολα

    • και ο τσιπρας ειναι πρωθυπουργος και τον γραφουνε αλεξη και ο παυλοπουλος ειναι προεδρος της δημοκρατιας και τον φωναζουνε πακη. αν εσυ θελεις να γλυφεις φωναζε τον κυριε κυριε κυριε, καλα κανει ο κιαρης και δεν γλυφει κανεναν. μπραβο γιανναρε

        • σε τίτλους άρθρων δεν γράφουμε ποτέ ο κ. Ταξίαρχος ή ο κ. δήμαρχος . Δεν πρόκειται για προσφώνηση «κ. Ταξίαρχε», αλλά για τίτλο άρθρου. Συνάντηση με τον Ταξίαρχο είχαν οι τάδε… (Όχι συνάντηση με τον κ. Ταξίαρχο). Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχαν οι…. (Όχι συνάντηση με τον κ. Πρόεδρο της Δημκρατίας) Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό… (Όχι συνάντηση με τον κ. Πρωθυπουργό). Δείτε τίτλους εφημερίδων και κρατείστε τους χαρακτηρισμούς όλους δικούς σας κύριε ανώνυμε. «Aλλαγή «σκυτάλης» στην 95 ΑΔΤΕ – Νέος διοικητής ο Ταξίαρχος…» Ροδιακή. Ο ταξίαρχος ο Γιώργος Γιαννόπουλος, νέος Αστυνομικός Διευθυντής ..cyclades24.gr Παραμένει στην Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας ο Ταξίαρχος Βασίλειος karditsalive

        • ΝΑΙ ΡΕ ΕΞΥΠΝΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕς ΚΑΙ ΜΟΝΟς ΣΟΥ, ΣΤΙς ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙς ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ,ΕΔΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΩ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟς ΤΗς ΚΩ, ΕΙΝΑΙ ΔΚΤΗΣ ΤΗΣ 80 ΑΔΤΕ,ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ,ΑΜΟΡΦΩΤΕ

  22. ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΑΛΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΟΡΟΣΠΕΡΙΔΕΣ ΣΥΛΟΓΩΝ π.χ κτηνοτροφων προσφατα!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ…

  23. ΠΡΟΕΔΡΕ του ΣΕΠΕΚΩ, εδώ και 2 χρόνια με απόφαση της κυβέρνησης οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί τρώνε στη Λέσχη. Εδώ δεν βλέπεις αθέμιτο ανταγωνισμό……..; Μήπως ο Στρατός είναι ο εύκολος στόχος; Μήπως τους δασκάλους τους φοβόμαστε; ΝΤΡΟΠΗ του ΔΣ του ΣΕΠΕΚΩ η επιστολή που κατηγορεί τον Στρατό για αθέμιτο ανταγωνισμό και διχάζει την τοπική κοινωνία. Οφείλετε μία συγνώμη!

  24. Κωοι!!!μονο χρημα χρημα χρημα και τιποτα αλλο!!!απο τον στρατο επιβιωνεται…ποσο θα θελα να μην υπηρχε στρατος στο νησι…θα χρεωνατε το μπουκαλακι το νερο στους τουριστες 3€…

  25. Οτι δινεται θα παρετε κυριοι…τωρα θυμηθηκατε! Οταν ειστε καλεσμενοι ομως στην ΛΕΘ ειναι καλα!!ντροπη να ακουγονται τετοια!!!

  26. Είναι τουλάχιστον ντροπή ένα νησί που το χειμώνα θυμίζει έρημο, και το εννοώ και ειδικά από τα εστιατόρια, που τα αφεντικά τους κάπου στην ευρώπη ταξιδεύουν να τα βάζουν με τη λέσχη της κω, η οποία στηρίζει όλους σχεδόν τους δημοσίους υπαλλήλους και τα σωματεία στις εκδηλώσεις τους. συγχαρητήρια κύριε ταξίαρχε για την προσφορά σας στο χειμαζόμενο λαό της κω και μην σας φοβίζουν κάποιοι που θαρρώ ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Συνεχίστε με το φρόνημα που σας διακατέχει και μην ασχολείστε με άτομα που δεν είναι καν ΜΟΝΑΔΕΣ.

  27. Κρίμα! Τόσο χαμηλά φθάνουν οι επαγγελματίες που ξεσκίζονται στο χρήμα το καλοκαίρι και το χειμώνα αράζουν, να τα βάζουν με την στρατιωτική κεφαλή της Κω, τον άνθρωπο του οποίου το καθαρό μυαλό ζητάμε αυτές τις δύσκολες μέρες. Κε ταξίαρχε συνεχίστε το έργο σας και την προσφορά στους πολίτες της Κω και μην ασχολείστε με μικρούς ανθρώπους.

  28. Καλά οι άνθρωποι δεν παίζονται .Θέλουν να τα παίρνουν από παντού…….ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  29. Ενημερωθήκαμε σήμερα ότι οι μαθητές του ……….(ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΩ) είναι διατεθειμένοι την ημέρα της Τσικνοπεμπτης να την γιορτάσουν ψήνοντας σουβλάκια στον χώρο του σχολείου. Μέχρι εδώ όλα καλά.
    Εντύπωση προκαλεί η επιλογή του προμηθευτή νωπού κρέατος που είναι η Λέσχη του Στρατού. Ναι καλά διαβάσατε η Λέσχη Εθνοφυλακής Κω.
    Τα ερωτήματα που γεννούνται είναι αρκετά…. Έχει δικαίωμα η Λέσχη να πουλάει νωπό κρέας? Ποιος εγγυάται για αυτό? με τι δικαιολογητικά? Οι επαγγελματίες κρεοπώλες τι έχουν να που για αυτό….
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία…
    Ένας γονέας…

  30. Θετική η εξαγγελία σύστασης του ΟΤΑΠ, έστω με καθυστέρηση 2 χρόνων.
    Είναι η αναγνώριση του εγκληματικού σου λάθους που κατάργησες του ΕΦΤ.
    Ο πρώτος στόχος του ΟΤΑΠ να είναι η έναρξη συνεχών διαπραγματεύσεων με την RYANAIR–FRAPORT και άλλες εταιρίες χαμηλού κόστους για να γίνει η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τον χειμώνα σταδιακά, όπως χανιά ,ρόδος ,κερκυρα κλπ.
    Στον ΟΤΑΠ να συμμετέχουν εκπρόσωποι απο τουριστικά γραφεία,ξενοδόχους,διαμερισματούχους,γκαρσονιέρες,εστιατόρια,καφετέριες, τουριστικά καταστήματα,ΔΕΑΣ,ΚΤΕΛ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΤΑΞΙ,ΤΡΕΝΑΚΙΑ,αρχαιολογία κλπ.

  31. Επίσης ο ΟΤΑΠ με το ΔΛΤ να ασχοληθούν για την αύξηση των αφίξεων κρουαζιερόπλοιων που τώρα έχουμε μείωση αφίξεων.
    Τώρα έχουμε μονομερή τουρισμό στα inclusive και η πόλη και τα χωριά είναι άδεια,έρημα απο τουρίστες.
    Τα μικρά ξενοδοχεία-διαμερίσματα-γκαρσονιέρες στην πολη πρέπει να έχουν τουρισμό το καλοκαίρι με τις εταιρίες χαμηλού κόστους και σταδιακά να επεκταθεί και την χειμερινή περίοδο.
    Είναι η μόνη διέξοδος για την ανάκαμψη του τουρισμού και την διάσωση των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων.

  32. Πέραν όλον αυτόν που γράφονται δεν αναρωτήθηκε κανένας το κέρδος τις λέσχης (που πηγαίνει ) και πιο πρέπει να είναι το ποσοστό. Και απο πια οργανα ελέγχεται και πως…….και γιατί δεν υπάρχει όριο…..

    • Γιατι να αναρωτηθεί όταν όλα είναι νόμιμα και πηγαίνει εκεί που πρέπει σε βελτιώσεις στρατιωτικών εγκαταστάσεων και άλλα πολλά, που προφανώς εσύ που το γράφεις δεν πήγες καν στρατό για να τα ξέρεις….

  33. Θέλετε και να δουλέψουμε…… απ τη μια όλα ΟΚ…… και απ την άλλη διοργανώνουν
    Και Valentine’s day………για το προσωπικό.
    Και έχω απ την άλλη με το πούρο (άσε που είναι και γκαου και τα λέει μόνος του) να μου το παίζει αρχηγός

  34. Προς Κ Ανώνυμο
    Ρε μεγάλε δε μας λες και το όνομα σου και το βαθμό σου να τελειώνει το παιχνίδι
    Η μήπως και εσύ έκανες …….και δε σε συμφέρει ……γιατί σα πολλά ξέρεις.
    από εμάς τρώνε και οικογένειες και είναι κρίμα να μείνουν στο δρόμο.

    • γιατι εχεις εσυ μαγαζι για εκδηλωσεις και δεν στο ζητησανε; και αν ναι τι εκανες για να προσελκυσεις συλλογους και αλλες ομαδες;,τωρα θυμηθηκατε οτι ταιζετε και αλλους ; οταν δεν κοβετε αποδειξεις ειναι ακλα; υποδειγματα νομιμοτητας;

  35. Και θα μείνουν στον δρόμο οι οικογένειες αυτές επειδή διοργανώνονται στην λέσχη εκδηλώσεις από σχολεία ή από μη κερδοσκοπικες ομάδες;; Είστε πολύ αστείοι..

  36. αυτο γινεται και σε αλλες στρατιωτικες λεσχες στην Ελλαδα ή μονο εδω εχουμε τετοια κοινωνικα προβληματα;;

  37. Απαράδεκτη κατασταση..κάποιοι μπορει να μην θίγονται.. κάποιοι αλλοι ομως πληρώνουν κύριοι για να υφίσταται η λέσχη.. και δεν εχει κανένας το δικαίωμα να την κλείνει και να απαγορεύει την είσοδο στα στελέχη…δεδομένου οτι εχει κοπή πίτας η καποια χοροσπεριδα άσχετα με την αποστολή της λέσχης….

  38. Κύριοι του ΣΕΠΕ και κ. Μανιά. Είστε σοβαροί? Πια ειδικά φιλανθρωπική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα μαγαζιά σας? Καλά-καλά ο καθένας από εμάς χωριστά δεν μπορεί να έλθει σε εσάς με τις τιμές που έχετε. Όσο για το περιβάλλον και την ποιότητα!!!!!!…… Διορθώστε τα δικά σας «κακώς κείμενα» που θέλετε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι και αφορολόγητα και μετά το συζητάμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ