ΟΡΦΕΑΣ: «Rings: Σήμα Κινδύνου 3», «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» & «Η Ταινία Lego Batman”

0
863

Στον Χειμερινό Κινηματογράφο Ορφέα από την Πέμπτη 16/2 έως και την Τετάρτη 22/2 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

Το τρίτο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς ταινιών τρόμου Ring: Σήμα Κινδύνου με τίτλο «Rings:Σήμα Κινδύνου 3» του Φ. Χαβιέ Γκουτιέρεζ με τους Ματίλντα Άννα Ίνγκριντ Λουτζ, Άλεξ Ρόου, Μπόνι Μόργκαν, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Τζόνι Γκαλέκι.

Υπόθεση: Ήρθε η ώρα να μάθουμε τελικά την ιστορία της Σαμάρα, του ανατριχιαστικού κοριτσιού που ήταν παγιδευμένο σε μια κασέτα και σκόρπιζε το θάνατο. Μια νεαρή κοπέλα, η Τζούλια, ανησυχεί για το αγόρι της, τον Χολτ, που έχει φύγει για σπουδές σε άλλη πολιτεία, καθώς, ξαφνικά, χάνει κάθε επαφή μαζί του. Όταν μαθαίνει πως το αγόρι της ερευνά μια σκοτεινή υποκουλτούρα αναφορικά με μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα που λέγεται πως σκοτώνει, επτά ημέρες μετά, όποιον την παρακολουθεί, η Τζούλια θυσιάζεται για να σώσει το αγόρι της, βλέπει η ίδια το βίντεο κι ανακαλύπτει κάτι τρομακτικό: υπάρχει “μια ταινία μέσα στην ταινία” που δεν την έχει δει ποτέ κανείς. Με το χρόνο να είναι εχθρός, η Τζούλια ξεκινά έναν αγώνα δρόμου να τερματίσει την κατάρα και να σπάσει το φαύλο κύκλο του αίματος.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Προβολές 2D

Πέμπτη 16/2:22:00 Παρασκευή 17/2: 21:00 & 23:15 Σάββατο 18/2: 20:00 & 22:15 Κυριακή 19/2:22:00 Δευτέρα 20/2:22:00 Τρίτη 21/2: 19:30 Τετάρτη 22/2:22:00

Ενώ συνεχίζεται η αισθηματική ταινία «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» του Τζέιμς Φόλεϊ με τους Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Κιμ Μπέισινγκερ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Ρίτα Όρα, Μαξ Μαρτίνι.

Υπόθεση: Στο δεύτερο μέρος της τριλογίας η Αναστάζια Στιλ αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί. Γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεών, ενώ ο Γκρέι παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες.Το ερώτημα είναι «Μπορεί τελικά η αγάπη να θριαμβεύσει και να αλλάξει έναν άνθρωπο;»

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ

Προβολές 2D

Πέμπτη 16/2: 19:30 Κυριακή 19/2: 19:30 Δευτέρα 20/2: 19:30 Τετάρτη 22/2: 19:30

Ενώ έρχεται η ταινία κινουμένων σχεδίων «Η Ταινία Lego Batmanτου Κρις ΜακΚέι στην μεταγλωττισμένη έκδοση με τις φωνές των Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Φάνη Μουρατίδη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Ιωάννα Πηλιχού, Χρήστο Σιμαρδάνη

Υπόθεση: Συνεχίζοντας στο ασεβές πνεύμα και τολμηρό χιούμορ που έκαναν την «Ταινία LEGO» παγκόσμιο φαινόμενο, ο αυτό-αποκαλούμενος και πρωταγωνιστής εκείνης της ταινίας – LEGO® Batman – πρωταγωνιστεί στην ολόδική του κινηματογραφική περιπέτεια. Στο Γκόθαμ ζυμώνονται μεγάλες αλλαγές κι αν ο Μπάτμαν θέλει να σώσει την πόλη από την εχθρική κατάληψη του Τζόκερ, ίσως πρέπει να αφήσει πίσω το μοτίβο του μοναχικού εκδικητή, να μάθει να συνεργάζεται με άλλους και …ίσως…ίσως έτσι να καταφέρει να χαλαρώσει. Στη μεταγλωττισμένη έκδοση πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ως η φωνή του LEGO BATMAN και ο Φάνης Μουρατίδης ως Τζόκερ.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Προβολές 2D & 3D

Παρασκευή 17/2: 19:00 3D Σάββατο 18/2: 18:00 2D Κυριακή 19/2: 17:30 3D Τετάρτη 22/2: 17:30 2D

Σας Περιμένουμε!

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ