Κέντρο Ξένων Γλωσσών LanguageLand: Φέτος οι εξετάσεις για τα Γαλλικά Πτυχία DELF πρέπει να γίνουν στην Κω

0
1008

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών LanguageLand, η υπεύθυνη σπουδών  και επίσημη συνεργάτης του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος κ. Βαλλιανάτου Βίκυ, θα ήθελε να ενημερώσει τους υποψήφιους μαθητές των πτυχίων DELF του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος αλλά κυρίως τους γονείς ότι έχει αρχίσει η περίοδος των εγγραφών και λήγει στις 19 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι πρωτεύουσας σημασίας να δηλώσετε σαν πρώτη σας προτίμηση την Κω πρώτον διότι γλιτώνουμε χρήματα και χρόνο πηγαίνοντας στην Ρόδο και δεύτερον ωφελεί στην ανάδειξη του νησιού μας. Φέτος τα Γαλλικά Πτυχία DELF πρέπει να γίνουν στην Κω διότι είναι μια τεράστια επιτυχία για το νησί μας κι έτσι ανοίγεται και δίκτυο για τα κοντινότερα νησιά όπως η Κάλυμνος, η Λέρος κλπ.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όλοι οι κάτοικοι της Κω, οι φροντιστηριούχοι και οι καθηγητές γαλλικών όσο και οι γονείς υποχρεούνται να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια η οποία γίνεται πρώτη φορά στο νησί μας μετά από πάρα πολλά χρόνια και μετά από πάρα πολύ κόπο. Συνεπώς, στηρίζουμε ΟΛΟΙ τις Γαλλικές Εξετάσεις DELF που θα γίνουν τον Μάιο.

Με εκτίμηση

Βαλλιανάτου Βίκυ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ